Dragana Mirković
Dragana Mirković Foto: Dragan Mujan/nova.rs

Regionalna muzička zvezda Dragana Mirković tokom čitave karijere izbegavala je da priča o životu sa suprugom Tonijem Bijelićem. Ipak u jednom od nedavnih intervjua, pevačica je otkrila da je svojevremeno teško podnela Tonijevu bolest. Kako kaže, iznutra se slamala, ali je pred njim bila jaka.

PROČITAJTE JOŠ

Njena ljubav sa biznismenom Tonijem traje dugi niz godina, a opstala je jer je, kako Dragana kaže, prava, te niko nije mogao da utiče na nju, iako je bilo onih koji su, prema Draganinim rečima, pokušavali da ih rastave.

„Uz njega mi je sve bilo lakše, naravno, kad znaš da imaš svoju oazu mira, sve je lakše. Kad imaš porodicu kraj sebe, sve rane se leče. Nisam sretala samo dobre ljude u karijeri, bilo je i onih lošijih, ali sam uz njih naučila da me neke stvari ne bole tako kao nekada. Nije lako sačuvati brak van javne scene, a zamisli kad imaš ljude koji žele da pokvare tvoju idilu. Bilo je ljudi koji su hteli da nas razdvoje, bile su priče, natpisi… Ali mi smo kao jedno, nemoguće nas je zavaditi. Imala sam sreću da pronađem osobu koja je slična meni, pogotovu nama sa estrade“, rekla je ona u „Premijeri – vikend specijal“.

Dotakla se i Tonijeve bolesti koja je bila veliki životni udarac i izazov.

„Ne znam ni kako se saznalo da je bolestan, nisam krila nikad od javnosti nešto, ali ovo nisam ja rekla. Nisam davala nikakve izjave, jer sam toliko bila zabrinuta, da sam bila u nekom stanju bunila, a pred njim sam bila jaka. To je za meni bio veliki šok, mlad čovek, nisam mogla to da shvatim, ali na sreću, pobedili smo sve to, sad je sve dobro“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Mili: Voleo bih da pored Cece u Zvezdama Granda vidim Draganu Mirković i Brenu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.