Dragana Mirković: Odbila Van Dama, otvoreno sam mu rekla – ne

Showbiz 26. nov. 202118:35
Podeli:
Dragana Mirković Foto: E-stock/Tik Tak

Dragana Mirković tradicionalno je organizovala snimanje novogodišnjeg programa na svojoj televiziji "DM Sat" u Požarevcu, gde je okupila mnoge kolege.

Dobro raspoložena je stala pred medijske ekipe i između ostalog je govorila o novogodišnjim i rođendanskim planovima, a odgovorila je i na pitanje da li bi pristala na to da se snimi film o njenom životu.

Imali ste aktivno leto, s obzirom na to da ste putovali i imali veliku turneju. Kako ćete provesti zimu?

PROČITAJTE JOŠ

– Letos sam napunila baterije i bilo mi je predobro. Sada očekujem od ovog zimskog perioda da dodatno napunim baterije, onda sam mirna. Sedeću kod kuće u pidžami i uživati.

Pre snimanja novogodišnjeg programa, prisustvovali ste komemoraciji Marini Tucaković, koja je bila vaša dugogodišnja prijateljica i saradnica…

– Dolazim sa tužnog događaja, moram da povratim svoju energiju, takva je situacija. Svi znate šta se desilo, koje smo ljude izgubili, mnogo mi je teško zbog toga, ali šta je tu je – mora se. Volela bih da više ne pričam o tome, inače ću se rasplakati. Trudimo se da na snimanju budemo veseli da bude fino, da ispoštujem kao domaćim i medije i publiku i kolege. Ja sam jako vesela, uživam u druženju sa ljudima, sa kolegama. Meni je sve ovo nedostajalo. Radovala sam se kada sam shvatila da ćemo moći da održimo program.

Po čemu ćete vi pamtiti 2021. godinu?

– Imala sam prelepu turneju letos i družila sam se sa publikom. To je nešto najlepše što mi se dogodilo. Sve ostalo bih baš volela da zaboravim.

S obzirom na to da živite u Beču, gde je lepša novogodišnja atmosfera – u Srbiji ili u Austriji?

– Definitivno je lepše Novu godinu provesti u Srbiji, ovoga puta definitivno, Austrija je zaključana. Ali, ja imam mogućnost da zbrišem ovde, i šta me briga. Šalim se, tamo nije lepa atmosfera, a najbolje je imati u kući lepu atmosferu. Ja pobegnem u Srbiju, dovedem decu, doći će za Novu godinu. Porodično slavimo.

Dragana Mirković Foto: E-stock/Tik Tak

Vaš rođendan je 18. januara, posle Nove godine. Hoćete li i njega proslaviti u Srbiji?

– Ne znam da li ću za rođendan biti u Srbiji, ali ga jedva čekam. Svaki put kada sam ovde, stiglem do Kasidola, tamo je moje detinjstvo i moja duša. Tamo su mi mama i tata, obavezno odem tamo.

U poslednje vreme na vašoj televiziji nema emisija. Zbog čega?

– Televizija nije stala, samo sam zbog svih ovih mera usporila. Nije jednostavno imati televiziju i biti zvezda. Sve što se dogodi ide preko mojih leđa. Ako je neko ljut, ljut je na mene, ako se neko razboli, ja sam kriva. Ako se nešto dogodi, uvek sam ja kriva. Da bih izbegla mogućnost da me neko napadne, ja sam odlučila da na televiziji ne radimo emisije, program je išao, ali emisije ne. Ja sam jako odgovorna osoba. Sačuvala sam sve. I radnike i saradnike i kolege. Prezadovoljna sam. Počeli smo opet da se družimo.

Film „Toma“, koji govori o životu legendarnog pevača, ostvario je veliki uspeh. Da li biste vi možda snimili film o svom životu, ili možda čak glumili u nekom?

– Ni slučajno ne bih snimala film o svom životu. Ja nisam zaintresovana za mnogo toga. Neko bi na mom mestu svašta radio, jer sam ja u mogućnosti da mogu, ali ja ljude koje upoznam i zavolim kao prijatelje, volim kao prijatelje. Možda bi neko pomislio da sam iskoristila priliku jer smo prijatelji. Meni je Van Dam ponudio da budem u njegovom filmu. Ne dolazi u obzir. Rekla sam mu otvoreno – ne. Ponudio mi je i pesmu na francuskom, ali ja isto nisam htela. Ja znam da je Van Dam meni te stvari ponudio zbog mene, a ne zbog sebe. Šta ću ja njemu? Ali, ja prosto nisam takva. S druge stane, ne smeta mi kada mene neko, uslovno rečeno, iskoristi. Čak sam srećna ako pomognem nekome.

Mnoge vaše koleginice održavaju izgled uz pomoć estetskih zahvata. Da li biste vi možda nešto menjali na sebi?

– Na sebi ne bih ništa menjala. Kada do sada nisam, neću ni sada. To je deo moje duše. Nisam pristalica estetskih korekcija, ne u smislu da sam kukavica, nego se plašim da može da promeni moju ličnost. Šta ako se promeni moj izraz lica i moj osmeh ne bude više moj osmeh? To ne radim.

BONUS VIDEO: Mili: Voleo bih da pored Cece u Zvezdama Granda vidim Draganu Mirković i Brenu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar