Dirljiva scena: Karleuša i Dragana Mirković teše jedna drugu na komemoraciji

Sudbine 24. nov. 202114:25 > 14:46
Podeli:
Jelena Karleuša i Dragana Mirković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Komemorativnom skupu povodom smrti legendarnog tekstopisca Marine Tucaković prisustvuju mnoge estradne ličnosti, među kojima su i Dragana Mirković i Jelena Karleuša, koje su sedele jedna pored druge i tešile se međusobno.

Jelena Karleuša i Dragana Mirković, dugogodišnje saradnice i prijateljice Marine Tucaković, i dalje su utučene zbog smrti žene koja je jedna od najzaslužnijih za njihovu uspešnu karijeru, s obzirom na to da je autorka mnogih njihovih tekstova.

Jelena Karleuša i Dragana Mirković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena Karleuša i Dragana Mirković sedele su jedna pored druge i utešno su se držale za ruke.

Jelena Karleuša i Dragana Mirković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na komemoraciju Marine Tucaković, koja je preminula 19. septembra usled duge i teške bolesti, došle su brojne estradne ličnosti, među kojima su Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Goga Sekulić Ana Bekuta, Žika i Jelena Zana i mnogi drugi.

Jelena Karleuša i Dragana Mirković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković, ranije je u saopštenju za medije obavestio javnost da će komemoraciji, pored medija, moći da prisustvuju samo oni koji dobiju pozivnicu.

„Jedina bezuslovna ljubav je ljubav majke prema detetu. Smrt majke znači da tu vrstu ljubavi, apsolutne i čiste, nikad više nećemo moći da doživimo. Posle tog gubitka u nama nastaje pustoš i svako ko se nastani u našu dušu svojom ljubavlju nikad neće moći da ispuni prazninu u nama. To prosto nikad neće biti ona ljubav zbog koje na ovaj svet dolazimo i kojoj se uvek vraćamo kada nam potonu lađe i kad izgubimo veru. Ali, nasuprot bolu koji nas sakati ako mu se predamo, moja majka je uvek imala vere, i govorila reči koje mene sad često teše, a zvuče toliko očigledno: život je za žive“, stajalo je u Laćinom saopštenju.

Marina Tucaković je karijeru započela sarađujući s grupom Zana, za koju je napisala hit Dodirni mi kolena koji je doživeo brojne prepeve. Inače sarađuje s muzičarima srpskog govornog područja.

Autorka je tekstova pesama Cece, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Zdravka Čolića, grupe Zana, Tošeta Proeskog, Džeja, Željka Samardžića, Aca Lukasa, Saša Matića, Miligrama, Željka Joksimovića, Ane Nikolić, Severine, Nede Ukraden, Nataše Bekvalac, Olivera Mandića, Slađane Milošević, Harisa Džinovića, Tanje Savić…

Bonus video

Jelena Karleuša stiže na komemoraciju Marini Tucaković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar