Belgrade Beer Fest 2021 Bir Fest Goran Bregovic i Mladen Vojcic Tifa
Goran Bregović i Mladen Vojčić Tifa, Bijelo dugme, Muzički festival Belgrade Beer fest 2021 Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Mladen Vojičić Tifa komentarisao je česte priče o neslaganju s Alenom Islamovićem. Poslednji put situacija je eskalirala na koncertu Bijelog dugmeta u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

„To je apsolutno netačno. Alen i ja smo u dobrim odnosima. Posle Budve, mi smo ‘zdravo za zdravo’, vidimo se na bini… Sada na Ušću, nema apsolutno veze s onim što su pisali“, ispričao je Tifa za Dnevni avaz.

„Jedino što se dogodilo, pa je neko pogrešno protumačio – na samom početku koncerta, kada Goran nije znao odakle ide pesma, ja sam poludeo i kazao: ‘U p***u materinu.’ To nije bilo upućeno ni njemu, niti bilo kome, nego uopšteno“, dodao je.

Podsetimo, na koncertu u Beogradu između Tife i Islamovića došlo je do sukoba tokom izvođenja pesme „Ružica si bila“. Naime, kada je Tifa trebao da otpeva svoj deo pjesme, počeo je odednom da peva i Alen. Prema pisanju stranih medija, Tifa je tada pobesneo, bacio bubicu i istrčao s bine.

Belgrade Beer Fest 2021 Bir Fest Alen Islamovic i Goran Bregovic
Alen Islamović i Goran Bregović, Bijelo dugme, Muzički festival Belgrade Beer fest 2021 Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

To nije bilo prvi put da je Vojičić zamerio Islamoviću što je otpevao deo pesme namenjen njemu. To se dogodilo i pre nekoliko godina u Budvi, kada je došlo i do fizičkog obračuna između dvojice pevača.

Bonus video

Nastup Bijelog dugmeta na Beer Festu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)