Foto: Printscreen / Youtube

Nakon objavljivanja veoma ličnog muzičkog spota za pesmu "Anti-Hero", Tejlor Svift je naišla na različite vrste reakcija, a kritičari su optužili pop zvezdu da je "debelofobična" zbog scene u kojoj Svift staje na vagu, a ispod piše - "debela".

Scena je potom uklonjena iz muzičkog videa na „Apple Music-u“, što su primetili neki fanovi na Tviteru. Međutim, scena i dalje ostaje na Jutjub verziji videa.

Svift se još uvek nije oglašavala povodom ovih navoda.

Sviftova je ranije govorila o svojoj borbi da prihvati sopstveno telo. O tome je govorila i u dokumentarcu „Miss Americana“ iz 2020. godine koji je objavljen na Netfliksu.

Takođe je govorila o ličnoj prirodi „Anti-heroja“, nazvavši je „jednom od mojih omiljenih pesama koje sam ikada napisala“, jer nikada ranije nije „udubljivala ovoliko u moju nesigurnost u ovim detaljima“.

PROČITAJTE JOŠ

„Ova pesma je zapravo vođena tura kroz sve stvari koje mrzim kod sebe; svi mrzimo stvari o sebi“, objasnila je ona u video snimku objavljenom uoči premijere albuma „Midnights“.

Tejlor Svift je u međuvremenu objavila još jedan video za pesmu „Bejeweled“ koja za dva dana broji više od 14 miliona pregleda na Jutjubu.

Album je postao najslušaniji na Spotifaju u roku od 24 sata od objavljivanja.

BONUS VIDEO: Nova.rs na koncertu Lejdi Gage u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar