Foto: Printscreen / Youtube

Američka kantautorka Tejlor Svift objavila je dramatičan i pomalo bizaran spot za svoj novi singl "Anti-hero" sa desetog studijskog albuma "Midnights".

Na novom albumu koji je upravo objavljen, njenom desetom po redu, Tejlor Svift sebe naziva čudovištem i opisuje svoja stanja depresije i melanholije. „The Independent“ joj je dao pet zvezdica i ocenio album najvišom mogućom ocenom.

PROČITAJTE JOŠ

Album koji nosi naziv „Midnights“ ima trinaest pesama i najavljen je kao vizuelni album – što znači da će imati spot za svaku pesmu.

Za udarnički singl je odabrala pesmu „Anti-hero“. Pesma govori o trenucima iz njenog života i karijere, specifično o 2016. godini, kada se osećala usamljeno i depresivno, ali je i bila najomraženija javna ličnost na svetu, i to zbog tada aktuelne svađe sa Kanjeom Vestom, Kim Kardašijan i Kejti Peri.

U pesmi, Tejlor Svift sebe naziva anti-heroinom, a kardovi u spotu prikazuju i bizarnu scenu u kojoj su je rođena deca ubila zbog novca.

Pesma se prekida, a onda imamo čitav jedan minut u kojem se njeni naslednici svađaju zbog toga što im je u testamentu ostavila samo 13 centi.

Tejlor Svift sve to posmatra iz mrtvačkog sanduka.

Spot možete pogledati u nastavku.

BONUS VIDEO: Nova.rs na koncertu Lejdi Gage u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar