Tabloid „The Sun“ se obrukao zbog Tijane Ajfon

Showbiz 30. maj. 202012:57
Podeli:
Foto:Sceenshot/thesun

O hapšenju Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, u raciji koju je sprovela policija Republike Srpske u okolini Bijeljine, pišu i evropski mediji, ali se poznati tabloid "The Sun" dok se bavio ovom aferom obrukao nepoznavanjem geografije.  

Foto: Privatna arhiva

Naime, „The Sun“ je izneo sve detalje hapšenja, koje su preneli i domaći mediji, a posebno im je bilo interesantno da pišu o sudiji Slavku Vinčiću, jer je on ove sezone sudio nekoliko mečeva u Evropi klubova iz Velike Britanije, Liverpula, Mančester Sitija i Glazgov Rendžersa.

PROČITAJTE JOŠ

Pomenuti tabloid ističe da je slovenački fudbalski sudija bio prisutan tokom velikog hapšenja u BiH, gde je policija zaplenila oružje i kokain, ali naglašavaju da nije bio organizator, da je saslušan kao svedok, te da je brzo pušten.

Međutim, dok je britanski tabloid navodio detalje hapšenja, pominjući drogu i prostituciju, obrukao se neznanjem geografije, jer u tekstu piše da je srpska starleta pokušala da pređe čamcem u – Hrvatsku.

Domaći mediji su pisali da je Tijana čamcem prešla Drinu, koja je granica između Srbije i Bosne i Hercegovine, a Englezima je BiH očigledno isto što i Hrvatska.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar