Foto: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC / an

Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu poseti predsednika Aleksandra Vučića gradu Nišu.

Jedan od članova kreativnog tima „Njuznet“ i „24 minuta“ ovoga puta odlučio je da se našali sa predsednikovom posetom južnog dela Srbije, pokušavajući da mu „suflira“ odgovore na zvaničnom obraćanju u Nišu. Kao i obično, sufler je završio u „nervnom slomu“, a Vučić je terao po svom.

Treća epizoda ovog serijala dolazi nakon već dve uspešno objavljene epizode u kome sufler razgovara sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom televizije „Pink“ i sa Jovanom Joksimović, novinarkom „Prve“.

Vujović je ranije na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

PROČITAJTE JOŠ

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?’”, napisao je on tada na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (14)