Sufler opominje Cecu u Hit Tvitu: Sedi, ne dolazi policija

Showbiz 08. jun. 202009:38 > 09:51
Podeli:
Čedomir Jovanović, Čeda Jovanović, Darija Kisić

Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu emisiji Hit Tvita u kome su gostovali Željko Mitrović, Svetlana Ceca Ražnatović i Darija Kisić Tepavčević.

Jedan od članova kreativnog tima “Njuznet” i “24 minuta” ovoga puta odlučio je da se našali na račun novog emisije „Hit Tvita“ koja je prilikom emitovanja izazvala veliku pažnju javnosti zbog svađe pomenutih učesnika.

PROČITAJTE JOŠ

„Otkud ovaj Čeda sada? Ko da se stidi? Kisićka, da nije zbog brata što je dobio silne tendere? Bože i Ceca Ražnatović Arkan i onaj ozonirani. Tiše ljudi, ne derite se. Ozon ti je udario u glavu. Doći će Marić, misliće da se snima novi rijaliti? Ne svađajte se pred majkom, srpskom majkom. Željko, podriguj Fantu, bilo šta“, govorio je užurbano Suflermen.

„Vrati se na mesto Ceco, ne dolazi policija“, dodao je on u jednom trenutku, kada je Ceca napustila studio.

Deveta epizoda serijala dolazi nakon već objavljenih hit epizoda u kojima je sufler obrađivao aktuelne događaje u zemlji – Vučićevu posetu Nišu, konferencije za novinare, razgovor sa Željkom Mitrovićem i intervju koji je novinarka Jovana Joksimović uradila sa Vučićem u “Prvoj temi”.

Vujović je ranije na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?’”, napisao je on tada na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar