Stiže spot za numeru iz novog romana Vesne Dedić

Showbiz 01. jun. 202021:33
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Novi roman Vesne Dedić izlazi 11. juna, a proteklog vikenda poznata novinarka i spisateljica okupila je produkcijsku ekipu, kao i muzičke i glumačke zvezde, kako bi ekranizovala pesmu koja će pratiti njenu novu knjigu "Ne dam te".

Kako je već ranije otkrila medijima, pesmu „Ne dam te“, kompovala je i napisala hitmejkerka Aleksandra Sara Milutinović, a otpevala Slađa Allegro. Novost je da će se u spotu, čiju režiju potpisuje Ivica Videnović, naći i glumac Andrija Kuzmanović. Kao special guest star, Andrija se u spotu našao u liku Vukana, glavnog muškog junaka Vesninog novog romana.

PROČITAJTE JOŠ

„Snimajući dan protekao je sjajno, još smo svi puni utisaka. Na trenutak se činilo da nam kiša može pokvariti planove, ipak promenljive vremenske prilike donele su nam kadrove koji ostavljaju bez daha. Beskrajno sam zahvalna Slađi Allegro i Andriji Kuzmanoviću, kao i reditelju spota Ivici Videnoviću. Jedva čekam da publika čuje „Ne dam te“ i vidi spot na kome smo radili“, otkrila je Dedić.

Radijska publika uskoro će moći da čuje pesmu „Ne dam te“, dok će Jutjub premijera spota pratiti izlazak istoimenog romana.

Foto:Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar