Šok transformacija: Sofija Milošević nije više plavuša

Showbiz 13. maj. 202109:32 > 11:44
Podeli:
Sofija Milošević Foto: Zoran Lončarević

Manekenka Sofija Milošević ranije je izjavljivala da je sklona promenama, ali sa kosom nikada ne bi eksperimentisala. Međutim, pogazila je reč jer se ipak prepustila svom frizeru koji ju je ofarbao u braon.

Manekenka Sofija Milošević prepoznatljiva je po svojoj dugoj plavoj kosi.

Ona je ranije izjavljivala da je sklona promenama, ali sa kosom nikada ne bi eksperimentisala. Međutim, pogazila je reč jer se ipak prepustila svom frizeru koji ju je ofarbao u braon.

„New hair coloe (Nova boja kose)“, napisala je nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića na fotografiji koju je objavila na Instagramu.

Sofija Milošević. Foto: Instagram/sofijamilo

S obzirom na to da se Sofijina promena dopala brojnim pratiocima, bez sumnje se svidela i fudbaleru koji često objavljuje njene fotografile na svoj profil i ponosi se njenom lepotom.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Sofija je nakon potpisivanja ugovora sa modnom agencijom u Frankfurtu, ugovorila je posao sa fotografom Majkom Azatom, koji je sarađivao sa najvećim holivudskim zvezdama. Svetski poznati dizajner, Elias Rumelis, koji je nemačkog porekla, prisutan je u modnoj industriji preko 20 godina.

Nakon potpisivanja ugovora sa modnom agencijom u Frankfurtu, manekenka Sofija Milošević imala je priliku da bude deo njegove nove kampanje koju je slikao čuveni fotograf Majk Azato koji je sarađivao sa brojnim holivudskim zvezdama. Sofija je veoma uzbuđenja zbog saradnje i veliko joj je zadovoljstvo što radi sa najboljima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar