Elizabet Olsen i Sofija Milosevic
Elizabet Olsen i Sofija Milošević Foto:EPA/ETIENNE LAURENT/Zoran Lončarević

Nakon što je američka glumica Elizabet Olsen razbesnela Srbije izjavom o našoj državi, oštro je reagovala i životna saputnica našeg fudbalskog reprezentativca Luke Jovića, foto-model Sofija Milošević.

Sofija Milošević je pronašla na Instagramu najpraćeniji nalog koji nosi ime Elizbaet Olsen, pa se tamo obratila glumici.

Bilo je tu i reči „Ko si ti uopšte? Luzeru“…

Foto: Printscreen/Instagram

Bilo je i uvreda.

„Sa takvom facom, potpuno razumem zašto si tako jadna“.

Foto: Printscreen/Instagram

Sama Elizabet Olsen, zapravo, ne koristi Instagram, ali su stotine, hiljada poruka koje su upućene ka pomenutom nalogu njenih obožavalaca (koji ima 188.000 pratliaca) dovele do jedne promene.

Urednici tog Instagram naloga su, naime, posle silnih loših reakcija na pomenuto izlaganje u TV emisiji – ugasili mogućnost komentarisanja objava, a u najnovijoj su naveli da su oni „samo obožavaoci te glumice“, da ona sama ne koristi Instagram, te da oni ne mogu da odgovaraju u njeno ime.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, američka glumica Elizabet Olsen, jedna od sestara Olsen, dala je intervju za jedan američki jutarnji program, u kojem je, između ostalog, govorila o snimaju filma u Srbiji. U jednoj od izjava, rekla je da „Nema razloga da bilo ko poseti Srbiju“, kao i da u Srbiji „Nema ničeg jedinstveno srpskog, jer oni postoje tek trinaest godina“.

Intervju koji je glumica dala za američke medije, zapravo je nastao pre osam godina, ali je sada ponovo „oživljen“ na internetu.

U jednoj od izjava, Elizabet je rekla da “Nema razloga da bilo ko poseti Srbiju”, kao i da u Srbiji “nema ničeg jedinstvo srpskog, jer oni postoje tek trinaest godina”.

“Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju”, rekla je ona u intervjuu, dodajući da “nema razloga da bilo ko dođe u Srbiju”.

Rekla je da je u Srbiji snimala par meseci, te da je bila slobodna samo nedeljom, i da je tada imala prilike da upozna našu državu i kulturu.

“Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan”, ispričala je ona.

Voditeljke su se nasmejale na njenu konstataciju, ali su istakle da “milioni Srba gledaju našu emisiju”, te su pozdravile svoje gledaoce.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar