Slaven Došlo: Zbog popularnosti sam pribegao alkoholu

Showbiz 22. jun. 202111:18
Podeli:
Slaven Došlo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Glumac Slaven Došlo dao je veliki intervju u emisiji "Realna priča", te je govorio o popularnosti i glumi, navodeći da je 2015. godine pribegavao alkoholu jer je popularnost za njega bila "mnogo intenzivna".

PROČITAJTE JOŠ

„Ta 2015. godina je za mene bila mnogo intenzivna. Tada se upravo i dešavalo sve to što kažeš da glumci pribegavaju alkoholu. Kod nas je to sve normalno. Popiješ pet rakija čim sedneš negde, tako sam i ja isto. Ne mogu reći da mi nije bilo zabavno u tom trenutku. Posle sam nekako preformulisao sve te stvari. Dosta sam ja lutao u svemu tome, šta bih ja, kako bih ja? Kako ja uopšte želim da živim? Prvo nisam bio ni svestan određenih stvari, a većina tih priča u suštini nije baš ni za prepričavanje iako su dosta duhovite. To su bili ti festivali, ideš s mesta na mesto, upoznaješ razne ljude pa imaš neku slobodu koja ti nekako daje podršku da možeš da radiš šta hoćeš…“, ispričao je Došlo u emisiji „Realna priča“.

Rekao je još da je u jednom trenutku „morao da se sabere“.

„Svi smo prošli te neke periode. U jednom trenutku moraš da se sabereš, pa da kažeš sebi: ‘Ajde okej, šta te zanima zapravo?’ Nije život samo provod. Glumac Vil Smit je baš pričao o tome da svi misle da je sreća uživanje. Znaš, kao što više uživanja u svemu, ali sreća je zapravo mir“, rekao je on za pomenutu emisiju.

Slaven Došlo proslavio se 2015. godine kada se prvi put pojavio na filmskom platnu u filmovima „Pored mene“ i „Panama“. Nakon toga njegova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom, i te godine je postao miljenik publike.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar