Sinan Sakić Foto:E-Stock/Konstantin Bacetić

Danas se navršava tri godine od smrti legendarnog pevača i zvezde Južnog vetra, Sinana Sakića, koji je preminuo u 61. godini nakon duže i teške bolesti.

PROČITAJTE JOŠ

Porodica i prijatelji okupili su se u pevačevoj rodnoj Loznici, gde je sahranjen 4. juna 2018. godine. Tuga za Sinanom i dalje ne prestaje, a poštovaoci njegovi muzike redovno ga se sete i obeleže uz neki javni događaj. Mnogo fanova iz Tuzle takođe čuva sećanje na Sakića, a posebno njegova porodica, koja ne dozvoljava da se njegov lik i dela zaborave. Povodom pomena pozvali smo Sinanovu suprugu Sabinu Sakić, ali ona nije bila raspoložena za razgovor.

„Nisam u mogućnosti da pričam, imam goste. Hvala“, rekla nam je Sabina.

S druge strane, pevačeva ćerka Đulkica Sakić Amzić, koja živi u inostranstvu, svoju tugu i bol prenela je stihovima na svom Instagram profilu u opisu njegovih fotografija.

„Moj otac me je naučio svemu, osim kako da nastavim bez njega“, napisala je Đulkica i podelila fotografiju na kojoj ocu ljubi ruku dok je on bespomoćan ležao u bolnici.

Foto: Instagram/djulkica

Međutim, njena naredna objava, napisana iz duše, prilično je potresna.

„Od vas se očekuje da nešto kažete, ipak je godišnjica. Zovu svi, a ja bez glasa. Prazna, umorna, ispijena, tužna i svaki prvi poželim da me nema. Pitate me kako je, sad ću vam reći kako je. Nije nikako, užasno je i ne mogu da se pomirim s tim. Prazno je, sumorno i mrtvo. Bez emocije, hladno, nema topline, nema ljubavi, nema razumevanja nigde. Niko ni sa kim ne priča kako treba jer svi na svoj način pate i dalje. I molim vas ne pitajte me više ništa. Nikad ovo proći neće. El – Fatiha za matorog mog“, napisala je Đulkica i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djulkica Sakic Amzic (@djulkica)

„1. 6. 2018. i tu je veme stalo. Tu sam zarobljena“, završila je Sinanova ćerka.

Podsetimo, legendarni pevač je 2017. godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje i da će morati na transplantaciju jetre. Pevač je trebalo biti prebačen u Padovu radi transplantacije, ali ubrzo je izgubio bitku sa bolešću.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)