Ćerka Sinana Sakića: Tata, živim za naše zajedničke uspomene

Showbiz 13. okt. 202018:40
Podeli:
Sinan Sakić Foto:E-Stock/Konstantin Bacetić

"Tata, otkad te nema, neprestano mislim na tebe i to me jako boli. Htela bih da dam bilo šta samo da proživim te lepe uspomene. Srećan rođendan na nebu, zaista mi nedostaješ", oglasila se naslednica pokojnog legendarnog pevača Đulkica Sakić Amzić.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnja zvezda jugoslovenske grupe „Južni vetar“, pokojni Sinan Sakić, danas bi obeležio 64. rođendan. Naime, njegova porodica teško podnosi današnji dan, pogotovo ćerka Đulkica Sakić Amzić koja neprestano ispoljava tugu i nedostajanje. Ona je danas na svom Instagram profilu, uzjecaj, svom ocu posvetila emotivan status.

„Šaljem svoje najbolje rođendanske želje najboljem ocu. Možda sada on nije sa nama, ali zauvek je u mom srcu. Tata, otkad te nema, neprestano mislim na tebe i to me jako boli. Htela bih da dam bilo šta samo da proživim te lepe uspomene. Srećan rođendan na nebu, zaista mi nedostaješ“, napisala je Sakićeva ćerka.

Podsetimo, pevač je preminuo početkom juna 2018. godine u svom porodičnom domu u Beogradu, i to na dan kada mu je trebalo biti saopšten datum transplantacije jetre. Sahranjen je na muslimanskom groblju u rodnoj Loznici, a sahrani je prisustvovalo pola estrade, kao i brojni fanovi iz mnogih država.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar