Sin Ane Bekute se ženi drugi put: Pevačica oduševljena izborom

Podeli:
Ana Bekuta Foto:Ivan Dinić/Nova S

Igor Polić ženi se drugi put, a njegova majka Ana Bekuta im je dala blagoslov.

Iako se Bekuta protivila njegovom razvodu, smatrajući da je bitno očuvati porodicu na okopu njen sin i bivša snaja se nisu pomirili.

PROČITAJTE JOŠ:

Igor sada ima novu ljubav, a prema pisanju magazina „Lepa i srećna“, u pitanju je Tamara Videnović iz Niša. Pomenuti magazin saznaje i da ih je upoznao zajednički prijatelj.

"Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca", ispričao je izvor vrlo blizak Bekutinoj porodici.

Koliko su njihovi planovi ozbiljni ukazuje i činjenica da je Igor izabranicu upoznao sa svojom decom, Sonjom i Brankom.

"Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala. Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću", zaključio je insajder.

Kako su mediji preneli Ana je i nakon njihovog razvoda ostala u dobrim odnosima sa bivšom snajom. Može se zaključiti i da je posvećena baka, te često objavljuje fotografije sa unucima.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta stize na pomen Mrkonjiću

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar