Severina
Severina Foto: E-Stock/Kobra

Kako Nova.rs saznaje, pevačica Severina Vučković nedavno se raspitivala za nekretninu u elitnom delu Novog Beograda, West-U 65, koju želi da kupi.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Severina Kojić nakon razvoda od sina Dragana Kojića Kebe, Igora Kojića, nastavila je život u Zagrebu. Doduše, otkako je postala slobodna, ona se više posvetila sebi, druženju i putovanjima, pa je često obilazila egzotične destinacije.

Međutim, ona je tokom braka sa Kebinim sinom navikla da živi na relaciji Zagreb-Beograd, pa je poželela da ima svoj stan u srpskoj prestonici. Prema našim saznanjima, Severina se raspitivala za jednu nekretninu na Novom Beogradu, baš u delu gde žive Marija Šerifović, Milica Todorović, Stevan Anđelković, Milica Pavlović i druge javne ličnosti.

Cena kvadrata u Westru 65 kreće se oko 3.000 evra, što pevačici nije problem da iskešira jer je vredno radila i održavala koncerte.

„Severina voli Beograd i planirala je da kupi nekretninu, u kojoj ne bi živela, ali povremeno bi dolazila. Najviše joj se dopada Novi Beograd jer joj se tu sve nalazi što treba i blizu je aerodroma. Raspitivala je za jedan stan za koji je čula po preporuci, ali još uvek navodno ništa definitivno nije rešila“, otkriva naš izvor.

Severina
Severina Foto: E-Stock/Kobra

Podsetimo, Dragan Kojić Keba nedavno je u intervjuu za „Novu“ prokomentarisao razvod svog sina i pevačice, iako izbegava da priča o toj temi.

„Sina nisam savetovao ni pre, ni posle braka. On nije ni tražio savete od mene. A i zašto bi, on je zreo čovek. A i on i Severina nisu prvi koji su se razveli. Ali, prošlost neka ostane u prošlosti. Ne želim sa vama da delim da li mi je žao što su se rastali ili nije. Rastanak nije lak i nikome nije svejedno. Svakako da ja ne savetujem nikog da se rastaje. Ja sam i dalje u braku jer mi nije teško da kažem izvini, oprosti, volim te, evo ti srce na dar“, rekao je Keba i dodao da će Severininog sina Aleksandra, koji ga je inače zvao „deda“ uvek voleti.
„Volim ga kao i uvek najviše na svetu i uvek će mi nedostajati“, kazao je pevač.

BONUS VIDEO: Slađa Allegro: Sekina i moja deca su nemoguća

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (1)