Šeron Stoun 2019. godine Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Šeron Stoun je pokrenula lavinu komentara na internetu, kada je izjavila da je Meril Strip precenjena glumica. Stoun smatra da ima mnogo glumica koje su jednako dobre i ravne pomenutoj oskarovki.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, slavna glumica Šeron Stoun je u intervjuu za portal „Everything Zoomer“ izjavila da ne razume čemu toliko buke kada se pomene ime Meril Strip. Govorila je kako ima mnogo glumica koje zaslužuju toliko pažnje i koje su jednako dobre kao Meril, a da nikad nisu dostigle tu slavu i priznanja koje je ona dobila.

„Kažete Meril i svi padate na pod“, izjavila je Stoun i dodala kako je i ona sama bolji izbor:

„Mnogo sam bolji negativac od Meril i sigurna sam da bi to i ona rekla. Ona ne bi bila dobra u ‘Niskim strastima’ ili ‘Kazinu’. Ja sam bolji izbor. I ja to znam. I ona to zna.“

Stoun je takođe istakla kako se na taj način nameće drugim glumicama da se takmiče protiv oskarovke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

„Posao je tako koncipiran da bi svi trebalo da zavidimo i divimo se, jer je samo Meril ta koja je dobra. I onda bi svi trebalo da se takmičimo protiv nje. Mislim da je ona neverovatno divna žena i glumica. Ali iskreno, mislim da postoje i druge glumice koje su jednako talentovane kao ona. Cela ikonografija Meril Strip je deo onoga šta Holivud radi ženama.“

Potom je počela da navodi primere glumica koje su jednako dobre:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHARON STONE (@sharonstonefans)

„Viola Dejvis je apsolutno ravna Meril Strip. Ema Tompson, Džudi Dejvis, Olivija Kolman, Kejt Vinslet.

Kada je voditeljka Džoana Šelner, upitala glumicu o činjenici da je „konačno počela da radi sa Meril Strip“ u filmu „The Laundromat“, režisera Stivena Soderberga u produkciji „Netfliksa“, glumica je nagovestila da je upravo to poenta njene priče:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

„Sviđa mi se kako ste to sročili, da napokon radim sa Meril Strip. Niste rekli: Meril je konačno počela da radi sa Šeron Stoun. Ili bar da konačno radimo zajedno. Njen život i karijera tekli su tako da je došla do toga da je tumače kao glumicu sa kojom svi žele da rade. Ali pitam se da li joj se to sviđa“, rekla je Šeron Stoun.

Na internetu se pojavio komentar kako je Šeron ovim izjavama zapečatila svoju karijeru. Međutim, usledio je niz drugih komentara koji su stali u odbranu Stoun i koji tvrde kako je glumica potpuno u pravu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)