Foto: NOVA S

U emisiji "Među nama" voditeljka Rada Đurić putem video poziva ugostila je uživo crnogorskog pevača Sergeja Ćetkovića, a odmah na početku razgovora je primetila da on i u karantinu ima urednu frizuru.

 

„Trebalo je vremena, pošto se sa frizerom nisam družio mesec dana, ne znam šta će biti kad se vidimo, da li će mi duplo naplatiti. Moja supruga Kristina je morala da se pozabavi skidanjem mojih čuperaka“, rekao je pevač kako održava frizuru u kućnim uslovima, a onda otkrio i šta je novo naučio pored supruge sa kojom sada provodi mnogo više vremena nego inače:

PROČITAJTE JOŠ

„Čovek se uči dok je živ, a pošto nam je ovo kvalitetno vreme koje provodimo zajedno, učim eto u kuhinji poneko novo jelo koje nisam znao“.

Pevač je naglasio da poštuje mere koje su na snazi, a sebe je, kako kaže, naterao, da se bavi sobom, da malo više svira klavir, te je tako rešio da iz izolacije svira svojoj publici putem društvenih mreža.

PTOČITAJTE JOŠ

„Rešio sam da sviram onlajn, da malo rasteretim i sebe i druge jer je to ono što ja najbolje znam“, poručio je Sergej.

Ćetković, koji je veliki ljubitelj viceva, ispričao je i Radi uživo u emisiji jedan, a ako želite da čujete koji, pogledajte ceo video sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.