Foto: NOVA S

"Ne daj se, pevaj pesme ljubavne", ovim rečima u emisiji "Među nama" voditeljka Maja Nikolić najavila je gosta, koji pripada večitim mladićima iz grupe "Parni valjak", gitaristu Huseina Hasanefendića Husa s kojim je razgovarala putem video poziva.

 

„Svi delimo istu sudbinu, ja se nadam da smo svi raščistili u glavi da je ovo nešto što moramo prebroditi i da se svi ponašamo u skladu sa preporukama stručnjaka“, kaže gitarista i otkriva zašto su odabrali da pesmom „Ljubavna“ dižu moral publici tokom pandemije koronavirusa.

Foto: NOVA S

 

„Nekako se spontano desilo, da pevamo ‘digni glavu, ne daj se’, da pevamo ‘Ljubavnu’ da pokušamo zaboraviti na stvarnost. Aki je u Sloveniji, on sada i ne može doći u Hrvatsku, tako da čekamo da sve ovo prođe, jedva čekamo da ponovo sviramo koncerte koje smo morali odgoditi, nedostaje nam svirka, nedostaje nam publika, ali proći će sve ovo“, poručio je Hus iz „Parnog valjka“.

PROČITAJTE JOŠ

Maja Nikolić putem video poziva ugostila je i pevačicu Lenu Kovačević, koja se, kao muzičar sa Balkana, pojavila u televizijskim vestima u Turskoj, jer je deo podrške međunarodnih umetnika kampanji kućnog karantina.

Ako želite da saznate šta je Lena sve ispričala u ovom uključenju pogledajte video sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.