Foto: Printscreen/NOVA S

U emisiju "Među nama" na televiziji Nova S putem video poziva uključila se hrvatska pevačica Jelena Rozga, koja je u razgovoru sa Danilom Mašojevićem otkrila kako izgledaju njeni dani u izolaciji.

„Ja sam u Splitu, zanaš kako je, kao i svima, svakih par dana odem do dućana, uglavnom sam na balkonu, sunčam se“, rekla je Rozga i dodala:

„Kad si ceo život na moru nemaš problem da ga gledaš, a da ne možeš ući, dovoljno mi je da ga gledam i da ga mirišem. Ja se zbog posla i ne znam odmarati, ali što se mora, mora se“, prokomentarisala je trenutnu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je ove nedelje katolički Uskrs, pevačica je otkrila i kako planira da provede praznik.

„Prošlu nedelju sam imala na Instagramu mini koncert, a pošto svaki Uskrs tradicionalno pevam u jednom klubu u Splitu, odlučila sam da i sada u nedelju poklonim publici jedan onlajn koncert tačno u osam sati“, rekla je Jelena, a na Danilovo pitanje da li će njen uskršnji koncert trajati duže od prošlonedeljnog, pošto se publika žalila što ne peva duže od pola sata, ona je šaljivo dobacila:

Pročitajte još

„Bolje da se priča da je kratko, nego da kažu: ‘A joj, što je dosadno“.

Na kraju je poručila gledaocima da se čuvaju i da ostanu kod kuće, te naglasila da se nada da će uskoro uživo pevati sa publikom svoju pesmu „Dani su bez broja“, koja opisuje trenutno stanje .

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.