Seksipil u prvom planu: Monika Ivkić „ukrala“ slavu Darku Laziću VIDEO

Showbiz 09. okt. 202111:11 > 11:12
Podeli:

Pevačica Monika Ivkić sinoć je sa društvom izašla u provod u jednu diskoteku u Beču, gde je nastupao Darko Lazić, kako bi proslavila prvi stečen milion za duetsku pesmu sa Miletom Kitićem "Mama ti je rekla".

PROČITAJTE JOŠ

Dok se folkerka provodila u separeu i navodila prijatelje na „alkoholnu poplavu“, nije ni slutila da će baš ona biti centar večeri.

Naime, u jednom trenutku Lazić je pozdravio na mikrofon i pozvao je da izađe na binu i otpeva nešto za njegovu dušu.

S obzirom na to da su oboje u istoj firmi „Triple M“ i da se već neko vreme znaju, Monika mu se pridružila sa zadovoljstvom, i samim tim mu na trenutak „ukrala“ slavu.

„Dobro veče, kako ste? Želim da se zahvalim svom kolegi Darku koji me je ovako divno najavio, hoćemo da krećemo?“, obratila se Monika prisutnima, a potom zapevala pesmu Cece Ražnatović „Monotonija“.

Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Ako uznemo u obzir vrisak publike i aplauze, Monika je komotno mogla do kraja večeri da ostane na bini jer bi ljude možda i bolje zabavila od Darka, s obzirom na to da je bila atraktivno obučena i da su muškarci ostali bez daha.

Monika Ivkić, pevačica iz Beča snimanje spota, spot, intervju
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Međutim, brzo je sišla sa bine i vratila se u svoj separe, a Lazić je nastavio da vodi noć. I njemu je to prijalo budući da je poslednjih dana „razapet“ na sve strane od svih svojih bivših žena koje su se urotile protiv njega.

BONUS VIDEO: Monika Ivkić: Neću autotjun, hoću saradnju sa velikim zvezdama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar