Monika Ivkić, pevačica iz Beča , snimanje spota, spot, intervju
Monika Ivkić, pevačica iz Beča Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Duetska pesma pevačice Monike Ivkić i folkera Mileta Kitića "Mama ti je rekla", koja je objavljena 26. septembra, dostigla je preko milion pregleda na Ju tjubu, zbog čega su oboje ponosni.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da je Monika pozvala Mileta da joj bude specijalni gost na duetu, čiji je poziv on bez razmišljanja prihvatio, ona je obećala da za prvi zarađeni milion neće štedeti.

Naime, iako je očekivala da će pesma zaživeti i postati slušana u brojnim klubovima, a sada je to i potvrđeno, Monika je rešila da počasti društvo i provede se za sve pare.

Budući da živi u Beču, ona je već rezervisala svoju kartu za dolazak u Beograd kako bi jedno veče iskoristila za provod, a potom se posvetila radu na narednim projektima.

Monika Ivkić, pevačica iz Beča snimanje spota, spot, intervju
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Moj prvi milion… Šta da kažem, preponosna sam. Doduše, znala sam, nekako sam verovala da ćemo ga brzo dostići jer je pesma zaista kvalitetna, a još kvalitetnije to što je Mile gost. Zadovoljna sam kako mi je krenulo, samo neka se tako nastavi. Verujem da hoće jer pored sebe imam savršen tim ljudi koji ozbiljno radi svoj posao, i ako mi dozvolite, izdvojila bih moju menadžerku Bibicu koja je za mene dostupna 24 sata. Ona je jedina žena u timu, pa je moram pohvaliti (smeh)“, pohvalila se za naš portal nekadašnja takmičarka „Zvezde Granda“.

BONUS VIDEO: Monika Ivkić: Neću autotjun, hoću kvalitetne pesme

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)