Armie Hammer Victoria Beckham Charlie Sheen Robbie Williams, Armi Hamer, Viktorija Bekam, Carli Sin, Robi Vilijams
Armi Hamer, Viktorija Bekam, Čarli Šin, Robi Vilijams Foto:EPA-EFE/JASON SZENES/EPA-EFE/NINA PROMMER/EPA/RICK GIASE/NINA PROMMER/EPA/DAN HIMBRECHTS

Da su poznati u Holivudu jako poročni već je poznato, zbog čega većina njih potraži pomoć na klinikama za odvikavanje. Međutim, iako većina njih ima problem sa alkoholom ili narkoticima, neretko de dešava da glumci i pevači traže pomoć i zbog pomalo bizarnih zavisnosti.

Pročitajte još:

Američki glumac Armi Hamer se sam prijavio u ustanovu u kojoj se leče problemi s drogom i alkoholom, ali i problemi seksualne prirode.

Naime, početkom godine na društvenim mrežama objavljene su navodne glumčeve poruke u kojima priznaje da je kanibal i opisuje nastrane seksualne fantazije.

Armi je u maju kontaktirao bivšu suprugu Elizabet Čejmbers i zatražio podršku od nje, priznavši da mu je potrebna pomoć. Viđen je na aerodromu kako se oprašta od Elizabet i njihove dece. Kako piše „Vanity Fair“, izvor blizak glumcu rekao je da je ovaj potez očiti znak da Armi želi da povrati nazad kontrolu nad životom, kao i starateljstvo nad decom.

Armi Hamer Foto: Profimedia

Čarli Šin, poznat po nadimku zločesti dečko Holivuda, podjednako je poznat i po svom burnom seksualnom životu. Već sa 25 godina se zbog ovog problema prijavio u jednu kliniku, ali ovaj problem nikada nije rešio.

Njegov brak sa Deniz Ričards uništila je njegova seksualna zavisnost, a i svaka sledeća veza mu je propala zbog ovog problema. Glumac je pre dve godine otkrio da je HIV pozitivan.

Čarli Šin
Čarli Šin Foto: EPA-EFE/PENNY STEPHENS

Robi Vilijams se smirio otkako je u braku, ali pre toga je imao velikih problema sa drogom i alkoholom. Kažu da zavisnici jednu zavisnost zamene drugom, pa je tako i muzičar zavisnost od droge i alkohola zamenio zavisnošću od seksa.

„Odrekao sam se droge i alkohola i želeo sam da to zamenim nečim drugim, pa sam imao sve više seksa. Ali nisam pronalazio sreću u tome“, izjavio je pevač.

Foto: EPA/DAVID MOIR

Viktorija Bekam nikada nije krila da joj je bila potrebna stručna pomoć kako bi kanalisala svoj bes, izazvan stresnim ritmom život, pa je od nedavno zatražila i stručnu pomoć.

„Zar svi ljudi nekada ne dođu u tu situaciju da im je potrebna stručna pomoć? Nisam sigurna da li uspevam sve da izbalansiram u životu ili nekad pogubim konce. Ne mislim na Dejvida, on uživa moje poverenje jer sve naše probelme rešavamo razgovorom. Spiritualna sam osoba i naučila sam da sav svoj bes pretvorim u korisnu energiju, pošto mi nije lako da iz dana u dan čitam raznorazne novinske naslove“, pričala je svojevremeno Viktorija.

Viktorija Bekam Victoria Beckham
Viktorija Bekam Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Iako nije lako priznala da koristi botoks i filere, Kortni Koks je pre nekoliko godina izjavila za „New Beauty Magazine“ da je sada svesna da je preterala.

“Odrasla sam misleći da je izgled najvažniji i da će sve biti ok dok god izgledam ok, što me je dovelo do problema,” priznala je zvezda serije Prijatelji.

Kortni Koks
Kortni Koks Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar