Seka Aleksić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica otkrila je kako vaspitava sinove.

Seka Aleksić je nakon borbe s kilogramima uspela da liniju dovede do željene, te može da obuče ono što želi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije ovo ništa kako sam ja nekada bila provokativna, ovo je super. Stanislav nalazi sve ideje, ništa se ja ne mešam. Kao neka lutka sam, on me upakuje i to je to. Najviše volim damski stil, ali s druge strane prosto svako pojavljivanje zahteva da izgledam drugačije, nekako se to i očekuje. To je kada imate ekipu, ja ustvari nemam ekipu nego samo jednog čoveka koji sve to radi na pravi način, onda je proizvod takav kakav jeste. Srećna sam jer sam dovela liniju do izgleda kakvog sam želela. Ukoliko ste lepi i zgodni to ne znači da možete svašta obući“, rekla je Seka.

Odlučila je da se odrekne slatkiša.

„Slatkiše ovih dana generalno jesam zato što se baš, baš zdravo hranim. Nema šale, uskoro počinjem da treniram. Meni se takve krize dešavaju da sam mislila da sa mnom nešto nije u redu, međutim to je samo navika na slatko, bukvalno sam ovisnik. Sad jedem baš zdravo. Jedna stvar je neverovatna kod mene, kad mnogo ima svega – ja ništa, a kada ne vidim očima ja umirem“, kaže pevačica.

Njen sin Jakov već sada ima pretenzije da postane zvezda poput mame.

Seka Aleksić
Seka Aleksić Foto: Stanislav Zakić

„Nisam nikada umorna, meni je kad spavam šest sati isto kao normalan čovek 15 sati. Jakov je krenuo u školicu, dobro se snašao, baš sam srećna. Jakov je za rođendan poželeo lanac oko vrata zato što on smatra da je on reper i to ne treba nikako da mu se uskrati. On nosi kapuljače, želi lanac, kakav god da je samo da je lanac. Uzeo je i moje, ali sam mu rekla da ne uzima moj jer je to za žene. Morala sam da mu kupim, pa je hteo u školicu da nosi i prebaci preko duksa da se vidi, ali sam mu rekla da to nije lepo. Sve mi vuče na to da će on biti zvezda Jutjuba, voli to sve. Mene često snima, kada uđem u njegov telefon ja se sama iznenadim kada vidim sta sve ima o meni. Tek sada je svestan ko je njegova mama“, rekla je pevačica za „Telegraf“.

Ne bi imala ništa protiv da njen sin postane poznat.

„Naravno da bih ga podržala zato što su meni to divne stvari, to je nekako nova generacija. S druge strane samo da to bude lepo, kulturno i ne bude preterivanja jer danas svašta slušamo od gejmera i jutjubera, psovke preovladavaju. Samo da bdue fino i kulturno, koliko se može naravno“, ističe Seka.

Seka se osvrnula i na sporni intervju sa silovateljem koji je objavljen u novinama „Informer“.

„Jako je važno, ali ne treba da ustanu samo žene kada je ovakva stvar u pitanju, već svi, svi mi imamo decu, neko čak taksijem šalje decu u školu, ali to nije ni bitno to nažalost svuda može da se desi. Moramo da se uozbiljno što se tiče tih stvari i ustanu i oni što su bili na litijama i oni na gej paradi. Moramo svi da ustanemo, ovo nije šala“, kaže pevačica.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić o sinovima

Komentari

Svi komentari (0)