Saša Popović: U album svoje supruge sam uložio 98.000 evra

Showbiz 11. jun. 202114:20 > 14:21
Podeli:
Sasa Popovic promocija novog albuma
Saša Popović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"Moja penzija je 700 evra. Ja sam 140 penzija uložio u sve ovo, pa ti izračunaj da je abum koštao skoro 11 i po miliona dinara, odnosno 98 hiljada evra", iskreno govori u intervjuu za Nova.rs Saša Popović, čija je supruga, Suzana Jovanović, sinoć upriličila promociju novog albuma posle višegodišnje pauze.

Bivši direktor „Grand“ produkcije i osnivač projekta „Zvezde Granda“, Saša Popović, ne žali novac kada je njegova supruga Suzana Jovanović u pitanju. On je u intervjuu za Nova.rs priznao da je finansirao njen novi album, kao i gala promociju, gde je pred celom estradom predstavila devet novih pesama koje su propraćene visokobudžetnim spotovima. Kako je otkrio, u pitanju je cifra od čak 98.000 evra. Pored toga, Popović se prisetio i susreta sa čuvenom bugarskom proročicom Baba Vangom, koja mu je predvidela budućnost.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog čega je tvoja supruga u javnosti ostala Jovanović, a ne Popović?

– Suzani sam rekao da je karijeru krenula sa prezimenom Jovanović, tako i treba da ostane, a ne da menja u Popović jer je svi znaju kao Jovanović.

Kakav vam je brak s obzirom na to da se ranije pričalo da je na „klimavim nogama“?

– Mi smo 25 godina zajedno i ona mi sve veruje. Imamo divan, skladan brak.

Priredio si joj promociju albuma za pamćenje. Da li je kod nje postojala doza treme i straha?

– Njoj je frka, ima tremu. Što se mene tiče, navikao sam na ovakve stvari, godinama to radim. Ovo je jedna od najvećih promocija ikad održana što se tiče pevača i estrade. Mislim da je sve lepo organizovano. Napravili smo nešto specijalno, još samo da se pesme dopadnu publici.

Koliko je koštalo to zadovoljstvo?

– Ja sam od penzije sve ovo uspeo da isfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora. Pozdravljam Sašu Popovica, samog sebe (smeh).

Suzana Jovanovic Sasa Popovic
Suzana Jovanović, Saša Popović sa decom Foto:Marija Dejanović/Nova.rs

Pa koliko je bilo potrebno novca izdvojiti za proslavu?

– Mogu da pričam o ciframa jer ja plaćam porez. Sve što sam zaradio su bele pare, nemam crne, a sve ovo je mnogo koštalo. Ne žalim ni dinara jer je u pitanju moja supruga i njena želja. Ko će sve to da isfinansira ako ne ja kao njen suprug.

Kolika ti je penzija?

– Moja penzija je 700 evra. Ja sam 140 penzija uložio u sve ovo, pa ti izračunaj da je abum koštao skoro 11 i po miliona dinara, odnosno 98 hiljada evra.

Da li je Suzana zaista prizemna i normalna osoba, pa te nije terala da je „guraš“ u prvi plan na estradi?

– Pevači su jako sujetni. Ako guram ženu, onda će oni reći da to radim namerno. Za 25 godina braka nisam favorizovao svoju suprugu, i posle 25 godina sam rešio da joj posvetim pažnju. Stavljao sam je po strani. Mislim da je ovo naša kruna braka. Ona je uvek govorila da ne treba da guram nju, već zvezde Granda. Sad kad sam otišao u penziju i prodao produkciju, daj da uradimo album.

Sinisa Mihajlovic i Marija Rapaconi Mihajlovic Sasa Popovic Promocija novog albuma
Saša Popović i Siniša Mihajlović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Čija je glavna reč u kući?

– Ja sam glava kuće, ona je vrat. Ma Suzana je u kući Bog i batina. Normalna stvar je da je žena glavna u kući, ona vodi sve.

Da li ste ljubomorni ili smatrate da je kompromis ključ svakog uspeha?

– Nisam ljubomoran, ali kad sam video manekena u spotu sa njom, nije mi bilo svejedno. To je neki Turčin. Ćerka je bila sa Suzanom u Turskoj, snimili su pet spotova. Ja sam radio ‘Zvezde Granda’ i nisam uspeo da odem. S druge strane, ni Suzana nije ljubomorna. Kapira ona sve, a naš odnos je prvenstveno baziran na poštovanju i ljubavi.

Kakva su ti očekivanja od finala „Zvezda Granda“?

– Finale „Zvezda Granda“ je trebalo da se održi 24. juna, ali pomereno je za 26. jun. Ma biće ludilo. Učestvuje 16 takmičara. Ja sam zacrtao da ne idem nigde do tad jer me posao održava. Iako sam u penziji, radiću i dalje.

Suzana Jovanovic Jelena Karleusa promocija novog albuma
Suzana Jovanović i Jelena Karleuša Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Da li ti pevači i dalje kucaju na vrata kancelarije i traže ti savet ili pomoć?

– Svaki pevač koji dođe kod mene u kancelariju misli da je najveća zvezda i da njemu treba najviše pažnje i reklame da posvetim. Naravno, kada dođu, ja im kažem da jeste najveća zvezda, nije bitno da li je pevač ili pevačica. Moram tako jer svako ko uradi nešto novo, dođe kod mene po savet i ja ih sve hvalim. Sada se muzika dosta promenila. Ja jesam vrh naše estrade, ali sada je došla nova muzika, novi stilovi. Došla Senida, Džala, Rasta, Elena Kitić, i ja sve to podržavam.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je do susreta sa baba Vangom?

– Prvi put pričam za medije kako sam došao do Vange. Došli smo u grad Petrić, gde smo imali koncerte, a ona je tu živela. Nama je tu bilo 35 hiljada prodatih karata, i mi pitamo organizatore možemo li kod Vange. Da bismo otišli kod nje, dobili smo dve kocke šećera i rečeno nam je da stavimo u salvetu, pa ispod jastuka i ujutru kada odemo do nje da joj damo ni slučajno pare ili poklone jer već ona sve ima, država joj je obezbedila. Došli smo do nje. Tamo je bila rampa kao carina i carinik koji pregledava dokumenta i pušta ljude. Dok smo išli do nje, bili su ljudi sa šatorima koji čekaju svoje termine. Kod nje je odlazio Tito, koji kad god ima problem, ode kod nje i posavetuje se. Vanga lepo priča srpski, razumno, tako da smo se odlično sporazumeli. Ona je sedela ispod jednog drveta na klupici, i kada smo Brena i ja došli, prvo mi je rekla: „Skini naočare“. Ja sam se zafrkavao, rekoh: „Ne nosim naočare“, na šta mi je ona rekla da ne budem bezobrazan, zato što će me izbaciti napolje. I ona krene brzo da priča: „Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, prestala je da pali sveću za slavu, upozori je.“ Pa mi je rekla da mi je taj crveni auto sjajan i kaže mi da čuvam papire koje sam napravio u Beču. Onda kaže: „Ta grupa gde ti sada radiš, za godinu dana neće postojati, vi ćete se raspasti.“ A mi smo tada, u avgustu 1991, imali čak 120 hiljada gledalaca na koncertu. I onda mi kaže da ću ja pevati, Brena je prasnula u smeh. A ja jedini iz grupe nisam pevao. Onda mi je rekla da ću u 48 godini biti vrh srpske estrade. Ja i Brena se začuđeno pogledali. A ja je onda pitam: „Kažite vi meni kada ću se ja oženiti“. Ona meni kaže da se narednih šest godina neću oženiti. A moja devojka je tada bila trudna, u 4. mesecu, na šta mi Vanga kaže da od nje nema ništa, da se dete neće roditi, i da ćemo 5. januara raskinuti. I sve je tako bilo. I na kraju mi kaže da ću umreti u 86. godini prirodnom smrću.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar