Saša Popović: Mojih 100 evra je potrošila ćerka

Showbiz 25. maj. 202015:11 > 15:12
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Saša Popović među prvima je stigao na snimanje prve emisije "Zvezde Granda" nakon ukidanja vanrednog stanja u Srbiji zbog koronavirusa. Direktor "Granda" bio je prilično raspoložen i ushićen što se nakon tri meseca pauze vraća starim navikama i druženju sa ekipom iz žirija - Snežanom Đurišić, Anom Bekutom, Jelenom Karleušom, Marijom Šerifović, Viki Miljković, Đorđem Davidom i Draganom Stojkovićem Bosancem.

PROČITAJTE JOŠ

„Ova sezona trajaće do sledeće godine. Nekada kad su se u ‘Zvezdama Granda’ takmičili Topalko, Darko Lazić, Jelena Kostov, Prijovićka, Katarina Grujić, Gile i drugi, trebalo je 15-16 krugova da prođe da bi se došlo u finale! Već postanu i zvezde kad dođemo do finala. A sada, prođe sedam krugova i odmah finale. Publika nije ni stekla utisak o kandidatima. Sve smo ih zadržali za sledeću sezonu. Ovih pet emisija što radimo, radimo 3. krug s kandidatima iz Srbije, i onda ćemo u septembru i oktobru da uradimo 3. krug sa kandidatima iz bivše Jugoslavije.“

Popović ističe da mu je automatski na račun leglo 100 evra od države, jer je penzioner, te nije bilo potrebe da se naknadno prijavljuje za to.

„Ja sam bio ona kategorija koja nikako nije mogla da izađe iz kuće. Izašao sam jednom, valjda do Kebe i Brene, i odmah me paparaco uhvatio (smeh). Nisam izlazio, ali dobro sam se odmorio i znao sam da će da prođe jednog dana… Ja sam penzioner, automatski sam dobio 100 evra. Mislim da ih je ćerka uzela“, kaže Popović.

On ističe da je inače veliki kolekcionar ručnih satova. Iako je imao dvadesetak u svojoj kolekciji, sada ima samo jedan koji nosi na ruci, jer su mi ostale ukrali tokom pljačke kuće, koja se dogodila u martu 2018. godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar