Saša Popović: Autotjun ne može da uništi folk muziku

Showbiz 26. maj. 202019:07
Podeli:
Opljačkan, Saša Popović, Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović ne odustaje od ustaljenih navika da prvi stigne na snimanje emisije "Zvezde Granda". Tako je bilo i ovog puta kada smo ga sreli u studiju 1 na Košutnjaku gde se snima najpopularnije muzičko takmičenje u regionu. 

To nam je bio povod da ga pitamo o novoj sezoni „Zvezde Granda“, ali i o sve popularnijem zvuku ajtotjun, koji u mesecima za nama zauzima vodeće pozicije na Ju tjub platformi. Popović kaže da nema ništa protiv Bube Korelija, Jale Brata, Stefana Đurića Raste, Cobija i ostalih repera, te da oni ne ugrožavaju narodnu i folk muziku.

PROČITAJTE JOŠ

„Oni ne ugrožavaju folk muziku. Taj ko voli folk dolaziće na nastupe folk pevača. Ko voli Bubu, Jalu, Rastu i ostale dolaziće kod njih“, izjavio je za Nova.rs Popović.

Na pitanje da li je tačno da je zajedno sa prijateljima uplatio 220 hiljada evra za respiratore tokom koronavirusa, Popović je odgovorio potvrdno.

„Sasvim logično da nas je sve pogodilo to što se događalo u našoj zemlji, ali i celom svetu tokom proteklih meseci. Organizovali smo se, uključilo se dosta naših prijatelja i zajedničkim snagama sakupili smo novac. Pod imenom ‘Udahni život’ namenski smo Narodnoj banci Srbije uplatili 195.796 evra i 21.995 dolara, a koja je Fondu za nabavku respiratora prosledila uplaćene iznose. Mogu samo da spomenem da su u svemu ovome osim mene, učestvovali i Brena i Duško Tošić, ali i još 0nekolicina ljudi koje svi poznajete“, izjavio je on.

Ceo razgovor sa Popovićem pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar