Saša Popović

Da li se sećate voditeljke Ljubinke Bube Dobrosavljev?

Lepa voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev je 2011. godine vodila prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a njen partner na sceni bio je Vlada Stanojević.

Voditeljka je imala veliki kiks tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, a Saša Popović je tada odlučio da Bubi, zbog lapsusa koje je pravila, da otkaz. On je tada Vladi Stanojeviću ukazao poverenje kao jedinom od voditelja Granda, ali su već sledeće sezone kao voditeljski par na binu izašli Milan Mitrović i Ana Sević.

PROČITAJTE JOŠ:

„Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću“, rekao je izvor blizak produkciji tada, pisali su domaći mediji.

Ljubinka Buba Dobrosavljev Foto: Vladislav Mitić

„Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovićem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno“, rekla je Buba tada.

Ljubinka Buba Dobrosavljev Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Buba je 2011. godine tvrdila da je doživela zlostavljanje od svog tadašnjeg momka, izvesnog Nebojše, za kog je tvrdila da ju je tukao dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće.

Naime, Ljubinka je tada ispričala da je zbog tih udaraca doživela i pobačaj.

„Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome. Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim“, ispričala je tada voditeljka za “Puls”.

Nakon toga se ona potpuno povukla i malo se toga o njoj zna.

Na njenom Instagram profilu može se videti da se bavi slikanjem, kao i da je autorka romana „Čarobni prsti“, kao i ilustrovane novele „Blizanački plamen“.

View this post on Instagram

A post shared by BUBA (@ljubinkabuba_art)

BONUS VIDEO: Hrvatska u transu: Hoće li Evrovizija dogodine u komšiluk?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare