Foto: Printscreen/YouTub/Zvezde Granda;Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović uveliko nastupa u okviru turneje "Od istoka do zapada".

Aleksandra Prijović održala je spektakularne koncerte u najvećim dvoranama u regionu, a o njenom uspehu priča se u svim balkanskim zemljama.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularna pevačica prvi put predstavila se publici u okviru popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

O početku njene karijere i učešću o ovom programu govorio je kreativni direktor „Granda“ Saša Popović

„Pa vidite za Aleksandru Prijović to je nešto, to je zaista nešto neverovatno. Aleksandra Prijović to što je napravila to me podseća na Lepu Brenu i Slatki greh na 1983. godinu kad je ono isto puklo, i kad smo radili neverovatne koncerte. E to se sad isto desilo i sa Aleksandrom. On je prvi put došla na audiciju 2011. godine u Suboticu. Pošto je imala 15 godina, i ja sam je kastingovao, to je bila još ona varijanta kad je bilo 40-50 takmičara ukupno, i ona je prošla nekoliko emisija, nekoliko kola, mislim da je prošla čak jedno 4-5 emisija“, rekao je Popović, prenosi „Kurir„, pa je dodao:

„Tada nije bio žiri koji je odlučivao, bio je samo tu žiri koji je onako da da neke, svake subote je bio drugi žiri. I u jednom momentu isključivo su glasali gledaoci i ona je ispala. Ona se toliko razočarala. Ništa. I sad dolazi sledeća godina i ja sam tu kastingovao 18 devojaka i trebale su još 2, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, ko dobije najviše glasova i još te dve devojke da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže neću da se takmičim, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene. I neće, i ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa, dođi pa šta bude, prođeš prođeš. I te godine je prošla ona i Andreana Čekić i onda u toj 2012-13. je bila fantastična.“

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović – Koncert – Niš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare