Foto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Australijski film "Pobesneli Maks" koji je snimljen 2015. godine bio je na listama najboljih akcionih filmova u istoriji, ali malo ko zna da je tokom snimanja bilo veoma napeto između glavnih glumaca.

Naime, južnoafrička glumica Šarliz Teron i britanski glumac Tom Hardi nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik na setu.

PROČITAJTE JOŠ

Zanimljivo je da se najpre, za ulogu Furiose borila se Uma Turman, a za Maksa Džeremi Rener. Ali, onda se sve promenilo, te su Šarliz i Teron dodeljene uloge.

Sve do nedavno kada se na taj period osvrnula lepa južnoafrička glumica.

Šarliz je priznala kako je ona bila krivac za takav odnos.

„Kada pogledam unazad, nisam imala previše empatije kako bih shvatila da njemu nije lako da uđe u cipele Mela Gibsona. To je zapravo veoma zastrašujuće, a verujem da smo zbog mojih ličnih strahova izgradili zidove kako bismo se zaštitili, umesto da smo prišli jedno drugome i rekli: ‘Ovo je strašno za tebe, ali i mene. Ajde da probamo da poštujemo jedno drugo. Na neki način smo se ponašali kao naši likovi- sve se svodilo na preživljavanje.’

Kako je rekla, taj strah je i pokretao celu produkciju. Ako tome dodaju i lične frustracije, napetost je i normalna.

„Bila sam preplašena, živela sam u neverovatnom strahu jer nikada ranije nisam snimala nešto slično tome. Mislim da je najteža stvar između reditelja Džordža Milera i mene bila ta što je on u glavi imao složen film, a ja sam svim silama pokušala da ga shvatim“, rekla je Teronova.

Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Svoje viđenje svega što se dešavalo na setu za „The Times“ dao je i Tom Hardi, složivši se sa koleginicom.

„Mislim da sam previše bio u tome, a pritisak na oboje bio je prejak u pojedinim trenucima. Ono što je njoj bilo potrebno bio je partner s puno više iskustva od mene. Volim da mislim kako bi sve bilo drugačije da sam kao sada – stariji i ružniji.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)