Odustali su od holivudske karijere da bi konobarisali

Showbiz 15. maj. 202011:02
Podeli:
Foto: Michael Simon / INSTAR Images / Profimedia

Iako su se isprva upustili u čari holivudskog života i sve što taj glamurozni svet donosi, pojedine javne ličnosti odlučile su da odustanu od puta "bogatih i slavnih" i posvete se običnim poslovima poput konobarisanja, frizeraja i pranja sudova.

Zvuči neverovatno, ali zvezdama koje ćete pronaći u nastavku ovog teksta, inostrani mediji svojevremenu su predviđali vrhunske karijere, a oni su se ipak odlučili za nešto drugo, i nakon par uloga u filmovima ili serijama, odustali od Holivuda.

Džek Glison – posvetio se studijama

Glison je imao ulogu zlog kralja Džofrija u megapopularnoj seriji „Igra prestola“ i činilo se kako ga čeka blistava budućnost u Holivudu. To su makar govorili inostrani mediji i kritičari, navodeći da u budućnosti može postati jedan od najplaćenijih glumaca na svetu. On je ipak odustao od te ideje, te je svojevremeno izjavio da je njegova glumačka karijera „na pauzi“, a da će se sada posvetiti školovanju i fakultetu.

View this post on Instagram

#coronavirus

A post shared by gameofthrones_memes (@gameofthrones__memes_) on

Niki Blonski – kozmetičarka

Niki je bila glumica i pevačica. Najpoznatija je po svojim ulogama u filmovima „Hairspray“ i „Queen Sized“, ali i po ulozi u seriji „Huge“. Ona je ipak odlučila da napusti Holivud i zaposli se u Nju Jorku, i to kao prodavačica obuće. Kasnije je odlučila da postane kozmetičarka, a nedavno je otvorila i svoj salon lepote. Sada se bavi i blogovanjem i stend ap nastupima.

Hajden Kristensen – farmer

Sećate li se još Hajdena Kristensena, lika koji je glumio Anakina Skajvokera, odnosno Dart Vejdera u „Ratovima zvezda“? Nakon ove velike filmske uloge dobio je još puno ponuda, ali sve ih je odbio. Kupio je imanje u Kanadi i odlučio da postane farmer. Američki mediji tvrde da sada uzgaja biljke i životinje, te čuva ovce i krave.

Vanila Ajs – renovator kuća

Vanila Ajs je devedesetih godina bio poznat po svojoj pesmi „Ice Ice Baby“. Nakon nekog vremena je odustao od svoje muzičke karijere i počeo da se bavi uređivanjem i renoviranjem kuća. 2009. godine je imao i TV emisiju na tu temu, tako da nije u potpunosti odustao od života pod reflektorima, ali je definitivno zamenio glamurozni Holivud za nešto sasvim drugo.

Kris Oven – fotograf

Kris Oven je poznat po svojoj legendarnoj ulozi „Sherminatora“ u filmovima „Američka pita“. Kako pišu inostrani mediji, Kris je nakon nekog vremena shvatio da gluma ipak nije primarna stvar kojom želi da se bavi. 2014. godine je fotografisan kako konobariše u restoranu, a kasnije je postao fotograf, te se sada bavi tom delatnošču.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar