Sanja Stojanović: Skupo me je koštala greška plastičara

Showbiz 16. maj. 202121:21 > 17. maj. 2021 09:12
Podeli:
Sanja Stojanović
Sanja Stojanović Foto: Instagram/sanja.stojanovic.official

Nekadašnja "Zvezda Granda", pevačica Sanja Stojanović, nedavno se podvrgla kraćoj hiruškoj intervenciji, kako bi iz svojih usana izvadila filer metakril, kojim ih je pre sedam godina uvećala. Sanja je u razgovoru za Nova.rs otkrila kakvih poteškoća je zbog nestručnosti lekara doživela proteklih sedam godina unazad, sve dok nije odlučila da pomenuti filer izvadi, međutim ni tada opet zbog nemara lekara nije prošla idealno.

„Pre sedam godina, tačnije 2014. godine, odlučila sam da povećam svoje usne, ali naravno sa merom. Fizonomija je takva, da leva ni desna strana lica nisu iste, pa je tako meni levi deo usne bio malo već od desnog i zbog toga sam odlučila da povećam usne. Tada sam se raspitala i otišla kod plastičnog hirurga koji je, makar po ocenama mnogih, važio za jednog od boljih. Međutim, ja sam želala da mi ugradio biopolimer, a tek kasnije sam saznala da mi je u usnu ubrizgao metakril. Odmah sutradan, nakon operacije meni se pojavila grudvica. Nazvala sam ga i on je rekao da dođem kod njega i da će to da sredi. Otišla sam, a on je to „ispeglao“, ali stvar je nakon te intervencije bila još gora. Kasnije sam saznala da od ugrade filera, do peglanja mora da prođe minimum dve nedelje, tako da nikako to nije smeo već sutra dan da uradi“, priča Sanja i dodaje:

„Kada sam shvatila da nema svrhe da više idem kod njega, našla sam divnu doktorku koja je narednih sedam godina pokušavala na razne načine da ispravi moje usne koje su bile krive zbog lošeg filera koji je ugrađen“, kazala je Sanja.

Nakon sedam ‘mučnih’ godina, Sanje je odlučila da filer izvadi iz usana, no ni tu je nije zaobišla neodgovornost plastičnog hirurga.

„Dugo sam tražila i raspitivala se koji lekar je dovoljno stručan, kako bi uradila tu intervenciju. Opet sam našla hirurga koji je na ozbiljnom glasu i ozbiljan čovek, ali to nije dokazao na mom slučaju. Nakon prve operacije, bila sam užasnuta rezultatom, odmah sam se obratila pomenutom hirurgu, a on mi je rekao da dođem opet kod njega, da to ispravi. I nakon druge operacije moja usta su izgledala užasno, a on se od tada više nije javljao. Razumem ja da je uzeo ozbiljne pare za to, ali njegova neodgovornost prema meni kao prema njegovom pacijentu je nešto užasno. Opet sam bila u problemu, morala sam da nađem dobrog hirurga i to bi bila već treća operacija, što nije prijatno. Nisu te operacije opasne po život, ali su bolne i oporavak nakon njih traje mesecima. Sve morate na cevčicu da unosite. Na kraju sam ipak imala sreće i nišla na odličnog stručnjaka, te sam danas napokon zadovoljna izgledom svojih usana“, rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Sanja je imala poruku i za sve devojke koje imaju želju za ugradnjom silikona.

„Ozbiljno bih skrenula pažnju na sve devojke koje žele da povećaju svoje usne ili grudi. Prvo bih apelovala da to nikako ne urade, jer nije ni dobro po njihovo zdravlje, a nije ni lepo više. Silikoni, pogotovu u usnama više nisu u modi. Ako ipak urade, onda neka se dobro raspitaju o hirurgu koji im radi, neka obrate pažnju da li dobijaju potrebnu negu i savete pre same intervencije, ali i neki karton u kome bi trebalo da piše šta im je ubrizgano u telo, ko je proizvođač, na koliko godina mora da se vrši remont…“, završava Sanja razgovor za portal Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar