Sanja Đorđević: Povukla sam se, počela sam da gubim porodicu

Showbiz 02. avg. 202000:35
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Pesmom Za Dusu TV GRAND

"Kad sam shvatila da mi sve drago ide niz ruke i da me moja porodica gubi, rešila sam da stanem. Povukla sam se i posvetila najbližima. Često se šalim da bih završila u bolnici "Laza Lazarević" da nisam napravila pauzu", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Sanja Đorđević je pre 12 godina rešila da se povuče sa scene jer su je stigle posledice slave, novca i brzog nezdravog načina života. Pošto je mnogo putovala zbog prirode posla, porodica je trpela njenu odsutnost. Uprkos svoj lepoti i ljubavi koju oseća prema muzici, a istovremeno i napor, folkerka je 2008. godine rešila da se povuče. Jedno vreme nije radila i maksimalno je bila isključena iz sveta estrade, a viđala se samo sa kolegama koji su joj vremenom postali prijatelji.

Sanja je otkrila šta joj je slava donela, a šta odnela.

„Posle promocije albuma „Živi zid“, koji sam izdala 2008. godine, shvatila sam da više nisam svoja. Mesecima sam putovala, jurila sam od televizije do televizije, s nastupa na nastup i premor je učinio svoje. Bila sam pod velikim stresom. Postalo mi je mrsko da se oblačim, šminkam i friziram. Počela sam i da se udaljavam od muža Perice i ćerke Ivane. Više sam bila odsutna od kuće nego što sam bila s njima. Kad sam shvatila da mi sve drago ide niz ruke i da me moja porodica gubi, rešila sam da stanem. Povukla sam se i posvetila najbližima. Često se šalim da bih završila u bolnici „Laza Lazarević“ da nisam napravila pauzu“, rekla je pevačica, koja se posle nekoliko godina pauze vratila snimanju pesama, emisija i nastupima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.