Rat Breda i Anđeline ne jenjava: Glumac bivšoj zadao novi udarac

Podeli:
Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nedeljama nakon što je za "Us Weekly" potvrđeno da je Anđelina Džoli uspjela u nameri da smakne sudiju sa slučaja u bici za starateljstvo, Bred Pit je odlučio da uzvrati udarac.

Prema novi sudskim spisima, koje je s prvim danom septembra na uvid dobio američki „Us Weekly“, 57-godišnji Pit dao je svoje mišljenje o izuzeću sudije Džona V. Ouderkirka, te traži od Višeg suda u Kaliforniji da preispitaju tu odluku.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je već poznato, Anđelina Džoli zatražila je izuzeće Ouderkirka zbog njegove pređašnje povezanosti s Bredom Pitom, smatrajući da je zbog toga subjektivan i na njegovoj strani.

S druge strane, Bred Pit sada sa svojim advokatskim timom ulaže prigovor uz napomenu kako je sudija bio iskren i kako je jasno dao do znanja da se privatno poznaje s njima. Upravo zbog toga Pit smatra kako je tek sada napravljen sukob zbog odluke o izuzeću Ouderkirka, a budući da je u maju glumcu odobreno privremeno starateljstvo, uveren je da bi sada moglo doći do poništenja te presude.

„Nakon više od četiri godine napornih parnica, od kojih je svaka od njih nanela štetu deci, ali i njihovom ocu, strahujemo da bi važna i promišljena odluka o starateljstvu mogla da bude poništena, i to kao posledica administrativne greške koja zapravo nije u potpunosti povezana sa sporom o starateljstvu“, stoji u prigovoru sudu.

Bonus video

De Nirova životna priča: Kako je postao omiljeni filmski mafijaš

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar