Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bitka za starateljstvo nad njihovo šestoro dece i dalje traje, iako su papiri za razvod između Anđeline Džoli i Breda Pita podnesene još 2016. godine. A u njihovom slučaju sve ide - jedan korak napred, dva unazad - i tako već pet godina. I baš kada sve izgleda idealno i kada se čini da će svim tim sudskim procesima, saslušanjima i dokazima doći kraj, pojavi se jedan novi u nizu.

PROČITAJTE JOŠ

U poslednjem ročištu je glumica Anđelina Džoli predala sudu dokumente u kojima svog bivšeg supruga Breda Pita teško optužuje za zlostavljanje u porodici, dodajući kako su ona, ali i njihova deca, voljni da svedoče protiv njega, te će podneti valjane dokaze.

Taj njen potez slomio je do kraja Breda Pita, koji ne može verovati šta mu je bivša supruga napravila.

Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

„Bredu je slomljeno srce jer je Anđelina odlučila ići tim putem. Puno emocija ostalo je neizrečeno nakon njihovog braka. On je dovoljno pametan da je preuzeo odgovornost za sve svoje loše postupke, uključujući i ono da je prestao da pije alkohol. Njihov je brak bio posebno strastven, ali u isto vreme i toksičan, i kao par imali su mnogobrojne svađe, ali i puno ljubavi“, otkrio je izvor blizak holivudskom glumcu dodavši uz to kako Bret Pit nikada nije bio uhapšen niti optužen za zlostavljanje ili fizički napad tokom njegovog braka s Anđelinom Džoli, a ne postoje ni policijski izveštaji o njenim optužbama.

Sve ovo dodatno je udaljilo Breda Pita od njihove dece, zbog čega je očajan. Suđenju bi, verovatno, napokon trebao doći kraj idućeg meseca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.