Prvi muž Milene Dravić je poznati reditelj

Podeli:
Milena Dravić nagrađena je za epizodnu ulogu u Kanu Foto:Promo

Jedna od naših najpoznatijih glumica Milena Dravić u svojoj bogatoj karijeri odigrala je veliki broj filmskih, serijskih i TV ostvarenja. Svojom harizmom, vanserijskim talentom i lepotom mnoge reditelje ostavljala je bez daha, ali i muškarce koji su žudeli da se nađu u njenoj blizini.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od prvih koji je osvojio srce tada mlade Milene Dravić bio je reditelj Puriša Đorđević, koji danas ima 96 godina, i sa oduševljenjem je se seća.

„Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić“, rekao je Puriša u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Puriša Đorđević Foto: Printscreen

Posle razvoda od Đorđevića, s kojim je provela nekoliko godina zajedničkog života, Milena je opet odlučila da izgovori sudbonosno „da“ reditelju Vojislavu Kokanu Rakonjcu. Bili su u braku do njegove smrti 1969. godine, kada je preminuo u 34. godini života.

Treća i velika ljubav Milena Dravić bio je Dragan Gaga Nikolić. Sa njim je provela najlepše godine svog života.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar