Prisiljavao me na analni seks dok se on pipkao: Mučna ispovest žrtve pevača

Showbiz 01. sep. 202114:29
Podeli:
Foto: Antonio PEREZ / AFP / Profimedia

Suđenje pevaču Robertu R. Kelliju zbog navodne trgovine ljudima dobilo je novog svedoka. Mladić čiji je identitet nepoznat američkim medijima tvrdi da ga je pevač seksualno zlostavljao, fizički maltretirao i silovao.

Osoba je svodočila pod pseudonimom Luis. Tvrdi da ga je R Keli, kada mu je bilo samo sedamnaest godina, pitao „šta si spreman da uradiš zbog muzike?“. U zamenu za slavu, prislio ga je da spava sa njim.

PROČITAJTE JOŠ

Tvrdi da mu je pevač prišao protiv njegove volje i da je krenuo da ga skida. Prvi put su se videli 2006. godine, i to u Mek Donaldsu u Čikagu. Keli mu je navodno dao broj telefona i pozvao ga da dođe u njegov dom kako bi mu predstavio svoju muziku.

„Kada sma otišao kod njega, Keli me je pitao da li sam imao neke fantazije o muškarcima. Onda je dopuzao do mene i oralno me zadovoljio“, tvrdi mladić.

„Tražio mi je da to ostane između nas. Rekao je da smo sada porodica i da smo braća“, tvrdi on.

Ispričao je još da je ćutao jer je zaista želeo da postane muzička zvezda. S vremena na vreme zvao je svoje prijatelje na kućne žurke R Kelija. U svedočenjima postoji još jedan svedok, Luisov prijatelj koji je u to vreme imao šesnaest godina. Keli je navodno spavao i sa njim, a jedno vreme ih je prisiljavao da se međusobno dodiruju.

Luis, koji sada ima trideset dve godine, pristao je da bude svedok na suđenju kako bi izbegao kaznu zatvora, jer je prethodno osuđen da je nudio novac jednoj od zlostavljanih devojaka, kako ne bi svedočila protiv optuženog pevača.

„Plašio sam se da taj svedok nema porno snimke mene i Kelija“, rekao je on ranije na sudu.

U njegovom svedočenju se navodi i da ga je Keli prisiljavao da ima analne odnose sa drugim muškarcima dok se on samozadovoljava.

Foto: E. Jason Wambsgans / Zuma Press / Profimedia

Ranije se javila još jedna žrtva da svedoči protiv pevača 

Žena, koju su američki mediji identifikovali kao Džejn Dou, tvrdi da je njena veza sa pevačem počela 2014. godine i da je trajala do 2019. godine, kada joj je bilo samo sedamnaest godina. U svom iskazu tvrdi da je Keli kontrolisao svaki segment njenog života, da da ju je kažnjavao kada ne bi bila poslušna.

Pedesetčetvorogodišnji pevač je negirao ovakve navode, a njegov advokat tvrdi da je reč o osveti, s obzirom na to da tužiteljka „nije zadovoljna načinom na koji je njihova veza okončana“.

PROČITAJTE JOŠ

Džejn Dou, kojoj je sada dvadesettri godine, kaže da je upoznala Kelija nakon što ju je pozvao u svoju hotelsku sobu nakon koncerta na Floridi 2014. godine.

Nadala se, rekla je, da će moći da postane pomoćni vokal u njegovom timu, ali je pevač odbio da popriča s njom ukoliko ne budu imali seks.

„Samo sam želela da pevam“, rekla je.

„Nije me pustio. Tvrdio je da će se brinuti o meni do kraja života ukoliko sada budemo spavali zajedno. Na kraju sam pristala“, ispričala je ona na suđenju.

Nakon što su prvi put spavali zajedno, otpočeli su vezu, a Džejn tvrdi da je Keli konstantno snimao njihove seksualne aktivnosti. Kada god ne bi bila poslušna, pevač bi je kažnjavao, a nekada ju je udarao toliko jako da je krvarila. Nasilje se dešavalo na svaka dva – tri dana. Kada mu je konačno priznala da još uvek ima sedamnaest godina, Keli ju je navodno izudarao, ali joj je dozvolio da bude deo njegovog života.

U jednom trenutku, tvrdi da ju je pevač namerno zarazio herpesom koji je znao da ima. Sudija je potvrdio da je Keliju dijagnostifikovan herpes još pre deceniju. Kada je ostala u drugom stanju 2017. godine, pevač ju je navodno prisilio da abortira, iako ona to nije želela.

Nedelju dana ranije, protiv Kelija je svedočila i Džerhonda Pis, koja tvrdi da je spavala sa pevačem kada joj je bilo tek šesnaest godina.

Obe devojke tvrde da je pevač bio nasilan, da je pokušavao da kontroliše njihov život – odlučivao je o tome šta će da obuku, da li će da jedu, s kim će da pričaju i da li smeju da idu u toalet. Bile su primorane da ga oslovljavaju sa „tatice“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar