Foto: EPA-EFE/DAVID MCNEW

Zvezda filmova za odrasle, Ron Džeremi, optužen je za silovanje i zlostavljanje po više od 30 tačaka optužnice. Ranije je najavljeno da mu preti doživotna kazna zatvora. Žrtava ima više od 20 a jedna od njih imala je manje od 14 godina u trenutku napada.

Konkretno, iz kancelarije okružnog tužioca  rečeno je da se u optužnici nalazi 21 žrtva i ponašanje koje datira od 1996. godine. Tačke uključuju 12 nasilnih silovanja, sedam prisilnih oralnih kopulacija, šest seksualnih nasrtaja i dva silovanja dok je žrtva spavala ili bila u nesvesti.

PROČITAJTE JOŠ

Džeremiju se pripisuju stravični zločini – maltretiranje, verbalno i fizičko zlostavljanje, uriniranje po žrtvama, premlaćivanje, rezanje i mnoge druge boleštine.

Detalji optužnice su uznemirujući jer se među više od 30 tačaka mogu videti vezivanje žrtava pre brutalnog silovanja, prisilni odnosi sa osobama koje su maloletne, ili osobama koje su bez svesti, penetracija stranim predmetom, nasilna sodomija…

Seksualno zlostavljanje 15-godišnjakinje koje mu se stavlja na teret navodno se dogodilo na zabavi severno od Los Anđelesa 2004. Mnogi drugi incidenti navodno su se dogodili u baru u zapadnom Holivudu, navodi se u saopštenju.

Džeremi (68) se izjasnio da nije kriv, a još prošle godine kada je uhapšen određena mu je kaucija od 6,6 miliona dolara. U tom trenutku je bio optužen za „samo“ tri napada i već mu je pretila doživotna.

Sada, kada je osuđen na osnovu 30 tačaka optužnice, suočava se sa maksimalnom mogućom kaznom od 330 godina zatvora.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.