Foto:printscreen/twitter/DamjanStankovic

Srpska pevačica Marija Mihajlović "zablistala" je na antivaks protestu u Beogradu - na najnegativniji mogući način. Žena koju su nekada hvalili zbog dobrih vokalnih mogućnosti razočarala je javnost svojim pogubnim stavovima, o kojima se nije libila da priča ispred kamere.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, ona tvrdi da koronavirus ne postoji i poručuje građanima da na internetu slušaju savete navodnih doktora upitnog obrazovanja.

„Samo da vam kažemo, sve je velika prevara. Virus ne postoji. To je najveća prevara u istoriji čovečanstva“, rekla je ona na početku svog izlaganja.

„Pratite doktora Svetlana Lanku, potražite na svojim internet stranicama da vidite šta kažu ljudi“, dodala je ona.

Mihajlović nije jedina. Na snimku se vidi i na desetine drugih ljudi, mahom nepoznatih, koji se hvale time kako ne nose maske, zalažu se protiv vakcinacije i tvrde da koronavirus ne postoji, uprkos tome što je skoro pet miliona ljudi preminulo od ove pošasti širom sveta.

Ko je Marija Mihajlović? 

Marija Mihajlović rođena je 2. septembra 1966. godine u Beogradu. Prvi medijski nastup imala je 1990. sa Džez orkestrom RTS-a na džez festivalu u Valjevu nakon koga nastavlja rad sa mnogobrojnim džez sastavima. Od 1996. do 2000. punopravni je član sastava Dejan Cukić i spori ritam bend sa kojima radi na ostvarenju tri albuma uz istovremeno vrlo aktivan koncertni rad grupe. Snimila je više singlova za Kseniju Pajčin, Fanki Dži, Đogani fantastiko i druge. Vokal je u pesmi grupe „Duck“ Dačo, volim te.

PROČITAJTE JOŠ

U okviru pozorišne delatnosti učestvuje u rimejku popularnog mjuzikla „Kosa“, u kome, između ostalih, peva i najpopularniju numeru iz predstave The Age of Aquarius. Peva pesme za dečiju predstavu pozorištanceta „Puž“ – Princeza na zrnu graška.

Snimila je brojne reklame i džinglove za radio i televiziju. Peva prateće vokale mnogim vodećim muzičarima regiona. Drži školu pevanja „Sceram Team“.

Marija Mihajlović je zapravo glas koji se zaista čuo dok su mnoge druge dance, pop i narodne pevačice otvarale usta. „Oči Boje Duge“, „Samo u snu“, i mnoge druge hitove devedesetih otpevala je upravo ona. Kad nije bila u drugom planu, pevala je sa Dejanom Cukićem i njegovim Spori Ritam Bendom.

Bila je vokalni trener i stalni član žirija u prve dve sezone muzičkog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“.

Pevala je u mnogim sinhronizacijama crtanih filmova za studije Laudvorks kao i za Hepi TV.

Bonus video

Protest zbog kovid propusnica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.