Podeli
Iskra Brajović Foto: facebook/@iskra.brajovic

Iskra Brajović, ćerka glumca Voje Brajovića, na svom Fejsbuk profilu objavila je potresnu priču, čiji je svedok bila i apelovala na ljude da ne okreću glavu kada vide čoveka u nevolji.

Iskrin status vam prenosimo u celosti:

PROČITAJTE JOŠ

“Večeras je, u zgradi preko puta moje, sredovečna žena u donjem vešu bacala nameštaj kroz prozor, u vidno nervnom rastrojstvu. Ljudi su gledali sa podsmehom, a posle se razbežali kućama kao u vreme policijskog časa. Osim nas, i još jednog momka, niko se nije zapitao treba li joj možda pomoći. Pozvali smo policiju, i svaka im čast na profesionalnosti. Odmah su došli, i ženi pružili adekvatnu pomoć, a nama saopštili da je njoj umro muž pre samo nekoliko sati”, napisala je ona.

Večeras je, u zgradi preko puta moje, sredovečna žena u donjem vešu bacala nameštaj kroz prozor, u vidno nervnom…

Posted by Iskra Brajović on Четвртак, 11. јун 2020.

“Kao neko ko voli životinje, i ko pomaže istima kako zna i ume, ne mogu a da se ne zapitam – kada smo počeli, kao vrsta, da okrećemo glave od drugog čoveka u nevolji? Kako to da je jedina reakcija komšija bila “neka lujka baca stvari”, a ne “možda neko u tom stanu trpi teško porodično nasilje” ili “žena je ostala bez muža, možda će pokušati da naudi sebi”…? Pomozimo uvek. Ne mora nešto veliko. Ne mora u novcu. Ponesite kese. Zadržite vrata mami s bebom. U malim stvarima rastemo kao ljudi”, poručila je Iskra Brajović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar