Podeli
Robin Vilijams
Robin Vilijams Foto:EPA/TRACEY NEARMY

U biografiji autora Dejva Iztkofa, otkriveni su do sada nepoznati detalji iz života čuvenog glumca Robina Vilijamsa koji je sebi oduzeo život 2014. godine.

Tokom snimanja filma “Noć u muzeju: Tajne grobnice” tokom 2014. godine, samo nekoliko meseci pre nego se odlučio na mračan potez, Robin je bio nesrećan. Otkriveno je da ima Parinsovu bolest zbog čega nije uspevao da zapamti tekst, patio je od gorušice i nesanice.

PROČITAJTE JOŠ

Njegova šminkerka Čeri Mins, otkrila je da su ti meseci za Robina bili izrazito teški.

“Predložila sam mu da se vrati stend ap komediji kako bi sebi vratio samopouzdanje, ali on je to odbio. Svake večeri mi je jecao u naručju i govorio da više nije smešan”, rekla je ona.

Njegova supruga Suzan, napisala je 2016. godine knjigu po imenu “Terorista u mozgu mog supruga”, u kojoj je objasnila stanje u kojoj se Robin nalazio.

“Robin se sve više umarao. Maska bolesnika s Parkinsonovom bolesti bila je uvek prisutna, a glas mu je oslabio. Tremor leve ruke sada je bio neprekidan i imao je lagano drhtanje. Mrzeo je što u razgovorima nije mogao da pronađe reči koje je želeo. Imao je grozne nesanice”, napisala je ona tada.

Ona je takođe ispričala da je poslednjih meseci života glumac znao da “ostane zamrznut” u ležećem položaju, nesposoban da se kreće ili obavlja normalne životne funkcije.

Robin Vilijams
Robin Vilijams Foto:EPA/TRACEY NEARMY

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar