Poslednja uloga Vlaste Velisavljevića i šta je pričao o njoj

Showbiz 24. mar. 202113:49
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Glumac Vlasta Velisavljević, koji je preminuo danas od posledica koronavirusa u 95. godini u bolnici "Dragiša Mišović", poslednju ulogu odigrao je u seriji Zdravka Šotre - "Aleksandar od Jugoslavije", koja se emituje na TV Nova S, kao i na našem portalu. Vlasta u ovoj hit seriji istorijske tematike tumači lik vladike, a u jednom od razgovora za Nova.rs preneo je svoja iskustva sa snimanja.

“Nikada se više nisam napatio nego na tom snimanju, iskreno da vam kažem”, započeo je tada Vlasta razgovor za Nova.rs kroz smeh.

PROČITAJTE JOŠ

“Zbog šminke i zbog toga što su me mazali raznim stvarima. Dlake, perike, čudesa… kada sam završio snimanje, morale su dve šminkerke da vuku to i da mi skidaju bradu i periku i ne znam šta sve ne”, dodao je on.

“Strašno je bilo, pamtiću to čitavog života. Pristao sam samo zbog Šotre, jer je on radio seriju, inače se ne bih mučio”, dodao je glumac.

Šalu na stranu, Vlasta je istakao da mu je na snimanju bilo lepo. Momenat “mučenja”, u kojem su mu lepili periku i bradu, a potom je skinuli, irpičao je, podsetio ga je na dane u osnovnoj školi.

Foto:Nemanja Jovanović

“Podsetilo me je to na period kada sam dva puta ispaštao u osnovnoj školi”, nastavio je glumac.

“Ja sam išao u jednu osnovnu školu. Sve je bilo staro, izvanđano i u stanju raspadanja. I sećam se, u prvom ili drugom razredu, nisam gledao i uputio sam se ka vežbaonici gde sam upao u jednu jamu. Pošto je bila prekrivena nekim daskama, a ja nisam vodio računa. Pao sam i sav sam se izgrebao. Butina me je baš bolela. Ali, kada sam došao kući, ponovo sam dobio batine od oca jer se nisam pazio”, smejao se Vlasta u razgovoru prisećajući se anegdote iz detinjstva.

Gledajte premijeru “Aleksandra” na sajtu, ceo bindž na EON-u

Pogledajte drugu epizodu “Aleksandra”, ceo bindž na EON-u

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar