Seka o Vlasti: Užas je što ga je odnela ova glupa boleština

Showbiz 24. mar. 202109:53 > 12:03
Podeli:
Foto: Arhiva

Proslavljeni srpski glumac Vlasta Velisavljević preminuo je danas u bolnici "Dragiša Mišović" od posledica koronavirusa. Glumica Jelisaveta Seka Sablić, koja je zajedno sa Vlastom bila deo mnogobrojnih projekata, kaže da je glumac do poslednjeg trenutka bio vitalan i da će ga pamtiti kao izuzetnog prijatelja i kolegu.

PROČITAJTE JOŠ

„Uvek je bilo veliko zadovoljstvo, čak bih rekla i uživanje raditi sa Vlastom. U zadnje vreme sam zaista bila u nekoliko poslova, projekata sa njim. On je bio u punoj snazi, vitalan, iako je bio u dubokim godinama. Bio je dobar, tražen, disciplinovan, odgovoran i u najboljem smislu reči dobar glumac i kolega. Mnogo mi je žao da ga je odnela ova glupa, odvratna boleština“, rekla je Seka za Nova.rs.

Glumac je hospitalizovan pre desetak dana i bio je priključen na raspirator.

Vlasta se, inače, vakcinisao protiv koronavirusa 21. januara ove godine.

“Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Rekao sam lekarima: ‘Hoću rusku zbog poznatog ruskog pisca i lekara Antona Pavloviča Čehova’. Mislio sam da će me razumeti, ali niko me, izgleda, nije razumeo. Malo sam se šalio. Iskreno da vam kažem, svejedno mi je koja je vakcina u pitanju. Bitno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav”, rekao je on ranije za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar