Pobednik „Zvezda Granda“ konačno predstavlja prvu pesmu: Srce mi je na mestu

Showbiz 22. okt. 202115:23
Podeli:
Mahir Mulalić, Zvezde Granda
Mahir Mulalić Foto: Z. K. Munja

Nakon dugog najavljivanja, napokon smo dočekali da pobednik ovogodišnje sezone "Zvezda Granda", Mahir Mulalić, prezentuje publici svoju prvu pesmu, na kojoj je dugo radio i u koju ulaže velike nade.

Tako će subote gledaoci emisije „Zvezda Granda“ imati priliku da premijerno čuju njegov prvenac za koje su angažovani hitmejkeri Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst, dok je aranžman radio Darko Dimitrov. Na ovu saradnju pevač je izuzetno ponosan, a posebno što se sve odvijalo pod budnim okom njegove mentorke Marije Šerifović.

Mahir Mulalić, Zvezde Granda
Mahir Mulalić Foto: Z. K. Munja

PROČITAJTE JOŠ

„Đerdan“ je pesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali ni naslutiti nisam mogao da će to biti upravo moja prva pesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega Skopju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi – pun je inovacija, nepredvidivosti… Sjajan – izjavio je Mahir.

Pobednik ne krije uzbuđenje zbog pozitivnih reakcija na pesmu kako svoje mentorke i finalista sa kojima se druži, tako i publike koja je deo njegove pesme mogla da čuje na društvenim mrežama.

„Po reakciji Marije i publike znali smo da što pre treba da ugleda svetlo dana, i napokon, tu je. Drago mi je što ljudi osete emociju ove pesme, sad mi je srce na mestu“, zaključio je Mahir.

Bonus video

Zorana Mićanović: Trpela sam vršnjačko nasilje i plakala u svoja četiri zida

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar