Zorja Pajić. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Iako je bila jedan od favorita i takmičarka koja je već svojim prvim pojavljivanjem u "Zvezdama Granda" istakla, Zorja Pajić priznaje da su mnogi bili začuđenim njenom odlukom da se prijavi u ovaj šou.

Pročitajte još:

– Bilo je čudno i meni i mojoj porodici, ali to je šou koji najduže traje. Mnogi su pokušali da dobiju taj domet koji imaju „Zvezde Granda“ ali nijedan se nije zadržao tako da sam shvatila da ovo jeste najgledaniji šou sa tradicijom- ispričala je ona u emisiji „Grand Magazin“, a zatim se dotakla i njenog učešća.

– Nikada nisam sumnjala u sebe, niti da ću ispasti. Imaš grč u stomaku kada si u baražu, ali znala sam nakon prvog kruga da može biti samo bolje. I da sam ispala ne bi mi bilo krivo niti bih se kajala- iskrena je bila Zorja, a kada je voditeljka Sanja Ćulibrk upitala da li je tačno da želi da popije kafu sa Sašom Popovićem kao iz stopa odgovorila je potvrdno.

– Saša Popović mene jako voli, ja sam stekla takav utisak i mislim da bismo se lepo ispričali. Rekao mi je da imam dobru pesmu i da sam divna devojka, ali verujem da nema vremena za kafu od količine posla, ali eto moj poziv stoji- rekla je pevačica koja bi mu postavila jako zanimljivo pitanje na pomenutoj kafi.

– Pitala bih ga jel namešteno (smeh). Šalim se naravno – našalila se pevačica.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović: Duet sa Marijom Šerifović je na čekanju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)