Pevačica otkrila da ju je silovao kolega: Tako sam izgubila nevinost

Showbiz 27. sep. 202117:51 > 17:53
Podeli:
Sofi Elis Bekstor Sophie Ellis-Bextor
Sofi Elis Bekstor Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Engleska pevačica Sofija Elis Bekstor tvrdi da ju je silovao 29-godišnji muzičar kad je imala 17 godina.

Pročitajte još:

Iako mu je govorila da to ne želi, pevačica kaže da je ipak izgubila nevinost s njim u njegovom stanu. Incident se dogodio pre 25 godina, a ona je sad o tome progovorila u svojoj novoj knjizi čije isečke prenosi „Daily Mail“.

Dogodilo se to nakon jednog koncerta na kojem je gitarist nastupao, a Sofija bila u publici. Muzičar ju je navodno pitao želi li da ide u njegov stan da pogledaju neke knjige koje ima.

„Sledeće čega se sećam je da smo počeli da se ljubimo. Odjednom smo bili na njegovom krevetu, a on mi je skinuo gaćice. Čula sam sebe kako mu govorim ‘ne’ i ‘nemoj’, no nije pomagalo“, prisetila se.

„Nije me slušao. Imao je odnos sa mnom. Bilo me je sramota. Tako sam izgubila nevinost i osećala sam se tako glupo. Sećam se da sam zurila u njegove police s knjigama i samo razmišljala o tome kako je sad gotovo i kako moram dopustiti da se to dogodi“, prepričala je.

Dodala je i kako se u to doba o silovanju nije pričalo tako da se uopšte spominje pristanak. Sebe je, kaže, uvvrila da to nije bilo silovanje jer nije vikao na nju i nije ju fizički napao.

Sofija priznaje da je dosad to držala u tajnosti, zbog čega se osećala „suicidnom“.

„Moje iskustvo nije bilo nasilno. Sve što se tu dogodilo je bilo da me nije slušao. Tu je bilo dvoje ljudi, jedna osoba je htela, druga je govorila ‘ne’ i ipak se dogodilo. Nije me čuo kad sam imala 17, ali mislim da će me sad čuti“, zaključila je.

BONUS VIDEO: Turski glumac izazvao histeriju na ulicama Beograda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar