Još optužbi na račun Merilina Mensona: Pored silovanja, pljuvao snimateljku

Showbiz 05. sep. 202100:06 > 00:07
Podeli:
Merilin Menson Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Pevač Merilin Menson, koji se trenutno suočava sa nizom optužbi za seksualno zlostavljanje, tvrdi i da nije kriv za pljuvanje snimateljke Suzan Fontein na koncertu u Nju Hempširu 2019. godine. Fontein je od muzičara tražila odštetu od oko 38.000 dolara.

Advokati muzičara rekli su kako je slina slavnog pevača slučajno pala na ruku snimateljke, a optužbe smatraju smešnim. Optužba dolazi od snimateljke čija biografija uključuje i rad sa Eltonom Džonom, Šer, Aerosmit i mnogim drugim.

PROČITAJTE JOŠ

Fontein kaže da je bila na bini kad joj je Menson prišao, gurao joj lice blizu kamere i pljunuo na nju. Njegova slina joj je pala na obe ruke. Snimateljka u izjavi navodi i kako joj je Menson ponovno prišao, prekrio jednu nosnicu i izduvao pravo na nju. Tvrdi i da ju je vređao.

Fontein je nakon toga morala da odloži kameru i ode do toaleta kako bi oprala ruke. Pljuvanje se u američkom zakonu navodi kao „nedozvoljeni fizički kontakt“.

Menson, čije je službeno ime Brajan Hju Varner,predao se u junu policiji u Los Anđelesu nakon što je izdat nalog za njegovo hapšenje zbog navodnog napada na Fontein 2019. godine.

Ovo je samo jedna u nizu pravnih nevolja za pevača kojeg je nedavno više žena optužilo za seksualno zlostavljanje, uključujući njegovu bivšu verenicu, Evan Rejčel Vud, te glumicu Esme Bianko.

Menson je na sudu tvrdio da su obe žene pristale na seksualne aktivnosti sa njim, te da navodno nema reči o silovanju i drugim vidovima seksualnog zlostavljanja.

Njegova producentska kuća prisilno je prekinula ugovor sa njim sredinom ove godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar