Hurricane. Foto: YouBox/Promo
Hurricane. Foto: YouBox/Promo

Poslednja epizoda novog dokumentarnog YOUBOX serijala o grupi Hurricane, koja će se emitovati večeras u 20h, nastavlja da odaje skrivene delove priprema, nerviranja i radovanja, intimne razgovore sa članovima porodice kao i sva pitanja koja „muče“ devojke u danima pred Evroviziju.

Pročitajte još:

Nakon što je u prve četiri epizode publika imala priliku da vidi sa kojim su se sve preprekama suočavale devojke iz najpopularnijeg ženskog tria, večerašnja epizoda pod nazivom „Šta
posle Uragana?“ bavi se uspomenama na njihove početke. Na zajedničkom sleepover-u susreću se sa utiscima najvećih evrovizijskih fanova o njihovoj pesmi.

Devojke u bioskopu gledaju materijal sa početka njihove karijere, simpatične su u komentarisanju kako je koja izgledala. Šetaju po praznom tržnom centru kao metafora da je čitav svet stao tokom korone i da zato nisu otišle na ESC, tužno pevaju „Hasta la vista“. Voze rolere po parkingu tržnog centra. Kod Ivane u stanu organizuju sleepover na kojem zajednički pripremaju kolač, smešne su i teško se snalaze u kuhinji. Gledaju reakcije fanova na yt, i čuju se sa Stefanom i Lukom koji im daju savete kako nastup treba da izgleda. Na kraju epzide gledaju „Un paso adelante“ dok u izjavama pričaju kako vide sebe za deset godina.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu
sa preko 500.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.