Hurricane. Foto: YouBox/Promo
Hurricane. Foto: YouBox/Promo

Juče je počeo YOUBOX Hurricane dokumentarni serijal koji se emituje 5 dana za redom, od utorka 18. maja do subote 22. maja, ekskluzivno na YOUBOX platformi. Svake večeri od 20h, publika će na YOUBOXU moći da pogleda po jednu epizodu serije koja prati članice grupe Hurricane na njihovim priprema za Evroviziju.

Nakon što je prvu epizodu gledalo preko 50.000 ljudi koji su imali priliku da vide kako je izgledalo snimanje spota za pesmu „Loco Loco“, druga epizoda pod nazivom „Svi smo napravili veliki kompromis“ bavi se promovisanjem evrovizijske pesme u televizijskim emisijama.

PROČITAJTE JOŠ

Onda kada stvari ne teku po planu, poteče poneka suza. Epizoda počinje tenzijom oko toga što devojke nisu zadovoljne kako su obučene za nastup u „Amidži Showu“.

Tenzija se nastavlja jer ne dolaze do rešenja pa se zbog toga Sanja rasplače, umorna je od gostovanja i nespavanja. Tokom reklama „Amidži Showa“ Ivana se iznervira jer je njihov producent pustio u javnost snimak u kojem je oskudno obučena i tverkuje.

Na kraju se pitaju da li su dobro predstavile pesmu i njihovu grupu generalno. Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 500.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)